Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Άνοιξε το Riviera Kitchen & Grill by Aslanidis Family στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Άνοιξε το Riviera Kitchen & Grill by Aslanidis Family στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Η οικογένεια Ασλανίδης σας καλωσορίζει με μια ζεστή αγκαλιά στο καινούριο ελληνικό μαγαζί κάτω από την πεζογέφυρα του Αλίμου, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της παραλίας, το «Riviera Kitchen & Grill by Aslanidis Family».

Η Ξένια και ο Βαλέριος είναι σαν πάγος και φωτιά της γαστρονομίας, κάθε συνταγή τους την δημιούργησαν με μεράκι και πολλή αγαπη. Η Ξένια έχει το δικό της παρτέρι με ζαρζαβατικά, ενώ ο Βαλέριος φροντίζει για την καλύτερη ποιότητα του κρέατος. Αυτός ο ιδιαίτερος συνδυασμός είναι που κάνει τα πιάτα του Riviera μοναδικά και ανάρπαστα.

Δοκιμάστε και ανακαλύψτε τα νόστιμα παραδοσιακά πιάτα αλλά και τις σπεσιαλιτέ του Rivierа. Η διεθνής μακροχρόνια καριέρα στο τομέα της μαγειρικής μαζί με τα μοναδικά πανευρωπαϊκά masterclass δίπλα στους καλύτερους σεφ προσθέτουν μια ιδιαίτερη γαστρονομική πινελιά σε κάθε πιάτο που σερβίρεται στο Riviera Kitchen & Grill.

Ατελείωτες γευσιγνωσίες και οι πιο εκλεκτοί γευστικοί συνδυασμοί πιάτων είναι εδώ για εσάς! Τα μοναδικά χειροποίητα γλυκά μας θα κατακτήσουν την καρδιά σας! Τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά, η άριστη εξυπηρέτηση, η αυθεντική ατμόσφαιρα και οι καλύτεροι οικοδεσπότες σας περιμένουν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, 40 στον Αλιμο.

 

Ωράριο: 12:00-01:00

Riviera Kitchen & Grill: Λεωφ. Ποσειδώνος 40, Άλιμος - 210 9840005