Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ανδρέας Κονδύλης: «Στηρίζουμε το έργο της δημιουργίας ποδηλατοδρόμου στα Νότια Προάστια»

Ανδρέας Κονδύλης: «Στηρίζουμε το έργο της δημιουργίας ποδηλατοδρόμου στα Νότια Προάστια»

Αρχές Ιουνίου προαναγγέλθηκε η δημιουργία ενός μεγάλου ποδηλατόδρομου και πεζοδρόμου που θα συνδέσει όλο το παραλιακό μέτωπο, από τον Πειραιά έως και τη Βούλα.

Το μεγάλο έργο προανήγγειλε από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε εκδήλωσή στη Γλυφάδα στις 3 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε πως στηρίζει το έργο, παρόλο που υπάρχουν αρκετά θέματα με τον παραλιακό δρόμο.

«Είναι ένας σχεδιασμός που έχει ξεκινήσει από την Κυβέρνηση, θέλει όμως τη συνεργασία και της Περιφέρειας Αττικής αλλά και των οκτώ δήμων που είμαστε κατά μήκος του παραλιακού μετώπου. Έχουμε ήδη κάνει συνεργασίες και συναντήσεις με τους αρμόδιους. Εμείς, ως Δήμος, θα στηρίξουμε το έργο γιατί το θέλουμε το έργο. Όμως, έχει αρκετά προβλήματα καθώς μερικά σημεία της παραλίας είναι πολύ στενά και πρέπει να δούμε που θα βρεθεί χώρος να περάσει ποδηλατόδρομος και πεζόδρομος φάρδους, τουλάχιστον, έξι μέτρων. Όμως, εμείς συμμετέχουμε και το υποστηρίζουμε».