Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

O Άλιμος συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

O Άλιμος συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο Άλιμος συμμετέχει στη δράση "Κάθε Κουτί Μετράει" (Every Can Counts) που θα διοργανωθεί σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Σε αυτή συμμετέχουν 15 χώρες και στην πόλη μας η δράση θα ξεκινήσει από τις 09:00 δίπλα στο ανακυκλόψαρο που έχει τοποθετηθεί στην παραλία.

Η δράση θα διαρκέσει έως και το απόγευμα.

Το κάλεσμα του Ανδρέα Κονδύλη:

15 χώρες, 19 πόλεις της Ευρώπης, ανάμεσα σε αυτές και ο Άλιμος, συμμετέχουμε αύριο στη δράση "Κάθε Κουτί Μετράει" (Every Can Counts), με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Από παραλίες και πάρκα, μέχρι πλατείες και εμπορικούς δρόμους, αγόρια και κορίτσια κουβαλώντας μεγάλα καταπράσινα σακίδια θα κατακλύσουν ολόκληρη την Ευρώπη. Η αποστολή τους; Να ενθαρρύνουν τους πολίτες να διατηρούν τους δημόσιους χώρους καθαρούς και να τους θυμίσουν να ανακυκλώνουν τα άδεια κουτιά αλουμινίου.

Στον Άλιμο η δράση θα ξεκινήσει από τις 9 π.μ. στην παραλία μας, δίπλα στον Σάββα το ανακυκλόψαρο (μπροστά στο Cine Άλιμος) και θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα.

Σας περιμένουμε για να καθαρίσουμε εθελοντικά τους χώρους της παραλίας, να ρίξουμε κουτιά αλουμινίου στα πράσινα σακίδια των εθελοντών και με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος να στείλουμε σε όλους το μήνυμα ότι κάθε μέρα του χρόνου, είναι μέρα που πρέπει να σεβόμαστε, να προστατεύουμε και να αγαπάμε το φυσικό μας περιβάλλον!