Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Αυτή είναι η νέα ψαροταβέρνα που λειτουργεί μέσα στη Μαρίνα Αλίμου

Αυτή είναι η νέα ψαροταβέρνα που λειτουργεί στη Μαρίνα Αλίμου

Ιδιωτικά, από τον κο Σπύρο Αναγνώστου, λειτουργεί πλέον η νέα ψαροταβέρνα στη Μαρίνα Αλίμου.

Ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργούσε για πολλά χρόνια ως κυλικείο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου και εκεί στεγαζόντουσαν και τα γραφεία του Ομίλου.

Η Μαρίνα Αλίμου έχει πλέον αλλάξει χέρια και από τις 3 Μαρτίου τα γραφεία του ΝΟΚ έχουν μεταφερθεί στον χώρο δίπλα στα γήπεδα του τέννις και το κυλικείο έπαψε να λειτουργεί ως κυλικείο του ΝΟΚ, ενώ συγχρόνως αφαιρέθηκε από την μαρμάρινη επιγραφή η ονομασία "Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου, Έτος ιδρύσεως 1947". 

Με το άνοιγμα της εστίασης, ο χώρος του πρώην κυλικείου ξεκίνησε να λειτουργεί ξανά,  ως ψαροταβέρνα, ιδιωτικά όμως από τον κο Σπύρο, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια υπεύθυνος του κυλικείου. 

Η ονομασία της ψαροταβέρνας δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ονομασία θα περιλαμβάνει την λέξη λιμάνι στα ιταλικά και το όνομα του Σπύρου.  Το μενού περιλαμβάνει ψαρικά, μεζεδάκια, σαλάτες και φυσικά αυτά θα τα συνοδεύσετε με ένα καραφάκι ούζου.

Αν και εφόσον, ισχύσουν τα προβλεπόμενα σχέδια της ανάπλασης της Μαρίνας, τα γραφεία και το κυλικείο του ΝΟΚ θα λειτουργήσουν στα καινούργια κτίρια που θα κατασκευαστούν σε έναν χώρο 600 τετραγωνικών (σε δύο ορόφους) στο οικόπεδο 5, εκεί δηλαδή που σήμερα είναι οι επαγγελματίες ψαράδες και τα γήπεδα του τέννις.