Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Σε 6 λεπτά μετέφεραν οι αστυνομικοί τον 4χρονο από το Παλαιό Φάληρο στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού

Σε 6 λεπτά μετέφεραν οι αστυνομικοί τον 4χρονο από το Παλαιό Φάληρο στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από τη Δευτέρα η είδηση πως αστυνομικοί έσωσαν τη ζωή ενός 4χρονου αγοριού από το Παλαιό Φάληρο.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση, αφού παρείχαν στο αγόρι τις πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια το μετέφεραν μαζί με τη μητέρα του στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού σε περίπου 6 λεπτά.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Μ. Δευτέρας όταν οι αστυνομικοί κατέφτασαν στο σπίτι της οικογένειας. Το παιδί εμφάνισε σπασμούς στο σπίτι του και οι γονείς κάλεσαν την αστυνομία και ένα ασθενοφόρο. Οι αστυνομικοί έφτασαν πρώτοι στο σπίτι και άρχισαν να κάνουν μαλάξεις στο παιδί που είχε λιποθυμήσει. Όταν άκουσαν σειρήνες, πίστεψαν πως ήταν ασθενοφόρο, αλλά ήταν συνάδελφοί τους.

Τότε, με τη συγκατάθεση των γονέων, πήραν το αγοράκι και μαζί με τη μητέρα του ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου ώστε να φτάσουν έγκαιρα στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσαν πως στο πίσω κάθισμα κάθισε ο ένας εξ’ αυτών με το παιδί στην αγκαλιά και ένας ακόμα που κρατούσε το κεφάλι του όρθιο ώστε να αποφύγουν την περίπτωση αναρρόφησης. Η μητέρα του ήταν σε κατάσταση σοκ και μέσα σε 6 λεπτά έφτασαν στο νοσοκομείο.

Ο μικρός διασωληνώθηκε αμέσως και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται πολύ καλά.

Δείτε τι δήλωσαν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1