Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Όλες οι γιορτινές λιχουδιές του «Αλετρά» που εγγυώνται ένα νόστιμο Πάσχα

Όλες οι γιορτινές λιχουδιές του «Αλετρά» που εγγυώνται ένα νόστιμο Πάσχα

Το Πάσχα έρχεται και το αρτοζαχαροπλαστείο «Αλετράς» έχει ήδη βγάλει τις γιορτινές λιχουδιές του στα ράφια και έχει γεμίσει τα ψυγεία.

Φυσικά, από τα ράφια του δεν λείπουν τα τσουρέκια Πολίτικα, ή με επικάλυψη και γέμιση σοκολάτας. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα βαμμένα κόκκινα αυγά, πασχαλινά κουλουράκια και νηστίσιμα γλυκά.

Επίσης, εκτός από χειροποίητες λαμπάδες (μικρές και μεγάλες) για τα βαφτιστήρια σας, θα βρείτε και πασχαλινά αυγά με σοκολάτα υγείας και με -ή χωρίς- ζαχαρόπαστα.

Για την επίσκεψη της Κυριακής, προτείνουμε να επιλέξετε κάποιο από τα  καλαθάκια δώρων που έχουν μέσα ποτά και σοκολατάκια.

Μετά το γιορτινό γεύμα  θέλουμε σίγουρα και γλυκό και ο «Αλετράς» έχει γεμίσει τα ψυγεία του με τα λαχταριστά γλυκά του, όπως πάστες, τάρτες, σιροπιαστά κλπ.

Όμως, σίγουρα μία τούρτα θα κλέψει την παράσταση. Μάλιστα, οι τούρτες του έχουν ανοιξιάτικο και πασχαλινό θέμα με λαγουδάκια, αυγουλάκια και πασχαλίτσες να τις στολίζουν. Όσο για τις γεύσεις τους; Θα βρείτε με cookies, σοκολάτα, βανίλια, καραμέλα, ανάμεικτη, σοκολάτα γάλακτος και φερέρο.

Ο «Αλετράς» γνωρίζει πολύ καλά να δημιουργεί ωραίες γεύσεις στα γλυκά, ενώ οι πρώτες ύλες είναι πάντα εξαιρετικές και οι τιμές του ασυναγώνιστες.

 

Αλετράς:

Λ. Ιωνίας 132, Άλιμος – 210 994112

Όθωνος 34-36, Άγιος Δημήτριος 210 932 0811