Τι θα έλεγες για ένα ‘γαλλικό’ μανικούρ στα χρώματα του ουράνιου τόξου;
Το κομμωτήριο NM Art που βρίσκεται στη λεωφόρο Ιωνίας 146 αναλαμβάνει και το mani/pedi σου, εκτός από την περιποίηση των μαλλιών σου. Η Κατερίνα έχει χρόνια εμπειρίας στο χώρο και το αποτέλεσμα είναι πάντα εξαιρετικό. Μπορείς να κάνεις απλό μανικιούρ, ημιμόνιμο, ή τοποθέτηση/συντήρηση τεχνητών νυχιών σε άκρως καλοκαιρινά χρώματα, nail art, ή ιδιαίτερα σχέδια όπως το συγκεκριμένο ‘γαλλικό’.
Η γωνιά του μανικιούρ είναι καλαίσθητη και πολύ cozy, όπως άλλωστε και του πεντικιούρ που τα άνετα μαξιλάρια του σίγουρα θα σε κάνουν να θέλεις να κάτσεις κι άλλο.
Στον χώρο του κομμωτηρίου μπορείτε να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού και να κάνετε την αλλαγή που επιθυμείτε. Τεχνικές όπως balayage, ombre, ανταύγειες κλπ, είναι το καλύτερό τους και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.
NM Art: Λ. Ιωνίας 146, Άλιμος - 210 9944003.
