Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Νέα Σμύρνη: Άγνωστοι έκλεψαν τα σπιτάκια που είχαν τοποθετήσει εθελοντές για τις αδέσποτες γάτες

Νέα Σμύρνη: Άγνωστοι έκλεψαν τα σπιτάκια που είχαν τοποθετήσει εθελοντές για τις αδέσποτες γάτες

Ασυνείδητοι χθες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη έκλεψαν τα σπιτάκια που είχαν τοποθετηθεί στην οδό Περγαμου απο εθελοντές ώστε τα γατάκια της γειτονιάς να έχουν μία ζεστή γωνιά.

Την είδηση γνωστοποίησε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Νέας Σμύρνης αναφέροντας πως έγινε η σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Η ανακοίνωση:

ΞΕΣΠΙΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ

Άγνωστοι, ασυνείδητοι συμπολίτες μας αφαίρεσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σπιτάκια που εθελοντές φιλόζωοι είχαν τοποθετήσει επί της οδού Περγάμου 35 για τα αδέσποτα γατάκια της περιοχής. Η πράξη αυτή είναι κοινωνικά απαράδεκτη. Δυστυχώς φαίνεται ότι ορισμένοι ενοχλούνται από το γεγονός πως κάποια ζωάκια σιτίζονται, περιθάλπονται και βρίσκουν μια ζεστή γωνιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα χάρη στη φροντίδα ευσυνείδητων φιλόζωων.

Ο Δήμος κατήγγειλε την κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα. Επειδή στις γύρω πολυκατοικίες υπάρχουν κάμερες πιστεύουμε ότι θα συλληφθούν οι υπαίτιοι άμεσα. Καλούμε τους δημότες, όταν υποπίπτουν στην αντίληψή τους τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές, να τις καταγγέλλουν αμέσως στις αρμόδιες αρχές. Η πράξη αυτή σύμφωνα με το νόμο 4235 θεωρείται παθητική κακοποίηση αδέσποτων ζώων και τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο και φυλάκιση.