Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

To «Παραθύρι» ανοίγει σήμερα ξανά – Τα μέτρα που ισχύουν

To «Παραθύρι» ανοίγει σήμερα ξανά – Τα μέτρα που ισχύουν

Το βιβλιοπωλείο «Παραθύρι» που βρίσκεται στην Αγορά Θουκυδίδου ανοίγει ξανά σήμερα τις πόρτες του.

Τα καταστήματα της Αττικής ανοίγουν σήμερα με τη μέθοδο του click away και click inside. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία απο τίτλους βιβλίων, γραφική ύλη και είδη γραφείου.

Αναλυτικά τα μέτρα που ισχύουν είναι:

  • Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνονται τηλεφωνικά, στο 210-9828790, είτε μέσω e-mail, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται το ονοματεπώνυμό σας κι ένας αριθμός τηλεφώνου, ώστε να σας ενημερώσουμε άμεσα για την εξέλιξη της παραγγελίας σας και πότε μπορείτε να την παραλάβετε από το κατάστημα.
  • Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι μέσω τραπεζικής κατάθεσης, είτε με μηχάνημα POS.
  • Για να μετακινηθεί ο πελάτης, θα στείλει μήνυμα 13032 και θα πρέπει να έχει στην κατοχή του είτε την ηλεκτρονική απόδειξη της τραπεζικής κατάθεσης είτε το SMS/email από την επιχείρηση, που θα αναφέρει τα στοιχεία της επιχείρησης, την επωνυμία του πελάτη και την ακριβή ημερομηνία και ώρα κατά την οποία θα μπορεί ο πελάτης να παραλάβει την παραγγελία του.
  • Μόνο ένας πελάτης κάθε φορά θα παραλαμβάνει την παραγγελία, η οποία θα παραδίδεται από έναν άνθρωπο της επιχείρησης.
  • Ειδικά για την παράδοση και παραλαβή φωτοτυπιών, συνίσταται να αναγράφονται πάνω στα φωτοαντίγραφα σαφείς οδηγίες για την εργασία που θέλετε να επιτελέσουμε (αριθμός αντιγράφων, ασπρόμαυρα ή έγχρωμα κ.ά), προς αποφυγήν καθυστέρησης και συνωστισμού στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Παραθύρι – Paper Link: Θουκυδίδου 46, Άλιμος – 210 9828790