Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δηλώνει πως έχει ήπια συμπτώματα κορωνοϊού

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δηλώνει πως έχει ήπια συμπτώματα κορωνοϊού

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ανακοίνωσε χθες το απόγευμα πως διεγνώστηκε με κορωνοϊο.

Σε ανακοίνωσή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δήμαρχος της πόλης μας ανακοίνωσε πως ένα από τα συχνά τεστ που κάνει βγήκε θετικό.

Συνέχισε λέγοντας πως τα συμπτώματα -έως τώρα- είναι ήπια και θα μπει σε καραντίνα στο σπίτι του για δύο εβδομάδες.

Πρόσθεσε πως οι υποθέσεις του Δήμου θα «τρέχουν» κανονικά και τα κατ’ιδίαν ραντεβού που ήταν προγραμματισμένα θα γίνουν μέσω τηλεδιάσκεψης ή θα αναβληθούν για λίγο καιρό.

Η ανάρτησή του:

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ "ΓΛΙΤΩΣΑ"

Παρόλη την προσοχή και τα μέτρα προφύλαξης που εδώ και μήνες τηρώ με επιμέλεια, τελικά ο κορωνοϊός βρήκε τρόπο και με "τσάκωσε".

Σε ένα από τα συχνά τεστ που κάνω, εχθές διαγνώστηκα με covid-19. Το καλό είναι ότι τα "ιικά φορτία" είναι μικρά και συνεπώς η ασθένεια είναι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, αρκετά ήπια.

Εξυπακούεται ότι είμαι ήδη από εχθές σε καραντίνα 14 ημερών, ώστε να προστατεύσω κάθε συμπολίτη μου από τη μετάδοση του ιού, όπως εξάλλου προβλέπουν και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Φροντίζω ήδη, με τη βοήθεια των συνεργατών μου και τη χρήση της τεχνολογίας, να μην μείνει πίσω καμία από τις υποθέσεις του Δήμου, με μοναδική ίσως εξαίρεση τα ραντεβού μου που θα αναβληθούν (ή θα γίνουν μέσω τηλε-διάσκεψης).

Ζητάω την κατανόηση και την υπομονή σας, αν αυτές τις ημέρες δεν μπορέσω να ανταποκριθώ σε ορισμένα από τα πολλά μηνύματα που μου στέλνετε καθημερινά για διάφορα ζητήματα της πόλης μας.

Τηρώ όλες τις οδηγίες των γιατρών και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!