Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

«Πρεμιέρα» σήμερα για τα sms στο 13032

«Πρεμιέρα» σήμερα για τα sms στο 13032

Το λιανεμπόριο ανοίγει από σήμερα ξανά και κάτω από αυστηρά μέτρα λειτουργίας.

Ο κωδικός sms άλλαξε και πλέον θα στέλνουμε στο 13032 και θα έχουμε ένα χρονικό περιθώριο 3 ωρών για τα ψώνια μας. Να σημειωθεί ότι στα SMS στο 13032 υπάρχει κόφτης, καθώς μπορούμε να στείλουμε μόνο μία φορά ανά 24ωρο, ενώ ισχύει για 3 ώρες. Σε περίπτωση που κάποιος στείλει δεύτερο μήνυμα θα λαμβάνει αρνητική απάντηση που θα αναφέρει: "Η μετακίνησή σας δεν είναι εφικτή, επιτρέπεται μία μετακίνηση ημερησίως".

Πώς λειτουργεί ο αριθμός 13032

Ο αριθμός 13032 έχει δημιουργηθεί ήδη από τα τέλη Φεβρουαρίου, με στόχο να ελέγξει τη μετακίνηση των πολιτών σε καταστήματα λιανεμπορίου. Οι πολίτες θα μπορούν να στέλνουν συγκεκριμένο αριθμό sms ανά ημέρα.

Τι στέλνουμε

Το sms θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το sms στο 13033, αλλά χωρίς κωδικό μετακίνησης. Δηλαδή, θα γράψετε το ονοματεπώνυμό σας και την περιοχή σας και θα πατήσετε «αποστολή». Από εκείνη την ώρα θα έχετε τρεις ώρες για τις αγορές σας.

Τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ

Για τις αγορές σε σούπερ μάρκετ οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν sms «2» στο 13033, ενώ συνεχίζει να ισχύει ο περιορισμός των μετακινήσεων των 2 χιλιομέτρων από το σπίτι μας.