Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

39 δέντρα του Αλίμου έσπασε η «Μήδεια»

39 δέντρα του Αλίμου έσπασε η «Μήδεια»

Με την κακοκαιρία να είναι ακόμα σε εξέλιξη, οι υπάλληλοι του Δήμου Αλίμου είναι από νωρίς το πρωί στους δρόμους προκειμένου να αντιμετωπίζουν τα θέματα που προκύπτουν.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα, αναφέρει πως η «Μήδεια» έσπασε 39 δέντρα.

Επίσης, λέει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους υπαλλήλους του δήμου μας για την άμεση παρέμβαση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Επιπλέον, ανέφερε πως σύντομα θα ρίξουν ξανά αλάτι στους δρόμους ώστε οι κεντρικές οδικές αρτηρίες να παραμείνουν ανοιχτές.

Η ανακοίνωση:

Η "ΜΗΔΕΙΑ" ΕΣΠΑΣΕ 39 ΔΕΝΔΡΑ

Σε 39 σημεία στην πόλη μας, η "Μήδεια" ξερίζωσε ολόκληρα δέντρα ή έσπασε μεγάλα κλαδιά από αυτά, με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να προκληθούν φθορές σε οχήματα. Ευτυχώς, σε καμία περίπτωση δεν είχαμε τραυματισμό ανθρώπου.

Η παρέμβασή μας ήταν άμεση: τα συνεργεία μας, αιρετοί και υπάλληλοι, έσπευσαν και έχουν ήδη απομακρύνει τους πεσμένους κορμούς και κλαδιά και, μέσα στις επόμενες 2 ώρες, θα έχουν ανταποκριθεί στο σύνολο των περιστατικών.

Αμέσως μετά θα ρίξουμε ξανά αλάτι στους δρόμους, καθώς περιμένουμε απόψε και δεύτερο κύμα έντονης χιονόπτωσης, ενώ και η αποκομιδή των απορριμμάτων έγινε κανονικά σχεδόν σε όλη την πόλη, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους Αντιδημάρχους και τους εργάτες καθαριότητας και πρασίνου που βρίσκονται από το πρωί στο κρύο και δίνουμε μαζί τη "μάχη" της πολιτικής προστασίας, για την ασφάλεια και την καλή λειτουργία της πόλης μας.

Τους ευχαριστώ πολύ που δεν έκατσαν στη ζεστασιά του σπιτιού τους, δεν βγήκαν να παίξουν στο χιόνι με την οικογένειά τους, αλλά είναι από εχθές το βράδυ διαρκώς "επί των επάλξεων", παρά την κούραση και τις αντιξοότητες, και φροντίζουν να δίνουμε διαρκώς λύσεις.