Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Υγίεια: Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Αγ. Δημητρίου για αξιόπιστα και άμεσα αποτελέσματα

Υγίεια: Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Αγ. Δημητρίου για αξιόπιστα και άμεσα αποτελέσματα

Το διαγνωστικό ιατρικό κέντρο «Υγίεια»  δημιουργήθηκε το 2000 με σκοπό την προσφορά υψηλών προδιαγραφών ιατρικών υπηρεσιών με την αξιοποίηση υπερσύγχρονων μεθόδων και τεχνολογίας με γνώμονα πάντα τον σεβασμό προς τον άνθρωπο.

Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ακολουθεί τις επιστημονικές εξελίξεις, εφαρμόζει τεχνολογία νέας γενιάς στον τομέα της βιοπαθολογίας και ψηφιακά μηχανήματα τελευταίας γενιάς στην απεικόνιση, με εγγυημένη ποιότητα αποτελέσματος. Εντάσσεται μάλιστα σε ευρωπαϊκό σύστημα εξωτερικής αξιολόγησης ποιότητας αποτελεσμάτων.

Το ιατρικό προσωπικό με άρτια κατάρτιση,  συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς επίσης και το διοικητικό προσωπικό, φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και ιατρικής φροντίδας προς όλους τους επισκέπτες του.

Το ιατρικό διαγνωστικό κέντρο «Υγίεια» σέβεται  τον κάθε ασθενή και τον έχει πάντα στο επίκεντρο, ενώ θεωρεί ότι η ανθρώπινη ζωή ως υπέρτατο αγαθό αξίζει το μέγιστο σεβασμό. Κι έτσι πορεύεται. Σε αυτά τα 20 χρόνια, το κέντρο με τους υψηλούς στόχους που έχει στην εξυπηρέτηση και στην αξιοπιστία των αποτελεσμάτων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη την δική σας, αλλά και των ιατρών.

Στο κέντρο πραγματοποιούνται  επίσης παιδικές αιμοληψίες , αλλά και κατ' οίκον αιμοληψίες από το έμπειρο προσωπικό και οι ιατροί  είναι πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουν σε κάθε απορία σας.

Υπηρεσίες:

1.Τμήμα Βιοπαθολογίας

-Παιδική αιμοληψία

-Μικροβιολογικό

-Ανοσολογικό

-Αιματολογικό

-Βιοχημικό

-Ορμονολογικών Προσδιορισμών

-Πηκτικού μηχανισμού

-Μοριακής βιολογίας  & Κυτταρογενετικό, στο οποίο πραγματοποιούνται κυτταρολογικές εξετάσεις διαφόρων βιολογικών υγρών,  παρακεντήσεις (θυρεοειδούς, μαστού) και βιοψία.

 

2.Τμήμα Υπερήχων – Triplex (γενικά όλα τα όργανα και καρδιάς)

Υπερηχογράφημα θυρεοειδούς και παραθυρεοειδούς

Υπερηχογράφημα τραχήλου

Υπερηχογράφημα μαλακών μορίων

Υπερηχογράφημα άνω-κάτω κοιλίας

Υπερηχογράφημα νεφρών, ουρητήρων και κύστης

Κολπικό υπερηχογράφημα

Υπερηχογράφημα μαστών

Υπερηχογράφημα οσχέου

-Γυναικεία πύελος (μήτρα και ωοθήκες)

-Ανδρική πύελος (ουροδόχος κύστη, σπερματοδόχες κύστεις και προστάτη)

-Όσχεο (Υπερηχογράφημα και Triplex)

Έγχρωμο doppler (Triplex: αγγείων - φλεβών – αρτηριών όλου του σώματος

-Ελαστογραφία (ήπατος, μαστού)

-Έγχρωμο triplex - doppler καρδιάς

-Παιδικό υπέρηχο (από 30 ημερών)

Το Τμήμα Υπερήχων, με το κορυφαίο σύστημα υπερήχων Samsung RS85A,  συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με προηγμένη εργονομία. Είναι ειδικά σχεδιασμένο, για να ταιριάζει στην ακτινολογία & στο καρδιαγγειακό διάλυμα. Διαθέτει αρτηριακή ανάλυση, μετρά την ελαστικότητα της μάζας, για να βοηθήσει στη διάγνωση των ηπατικών αλλοιώσεων & το θυρεοειδή.

RealisticVue είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό που βελτιώνει την ποιότητα της 3D εικόνας.

MV-FlowΕπιτρέπει την απεικόνιση των δομών μικροσυσσωματώματος βραδείας ροής, οι οποίες μπορεί να είναι δύσκολο να εκτιμηθούν με συμβατικό υπέρηχο Doppler.

S-Shearwave Imaging: Παρέχει νέους δείκτες για την κλινική διάγνωση, μέσω της ποσοτικοποίησης της ελαστικότητας του ιστού ή των βλαβών.

CEUS +Διαγιγνώσκει & χαρακτηρίζει βλάβες στο ήπαρ.

S-Fusion: Επιτρέπει ταυτόχρονο εντοπισμό μιας βλάβης, χρησιμοποιώντας υπερήχους σε πραγματικό χρόνο, σε συνδυασμό με άλλους τρόπους ογκομετρικής απεικόνισης.    

 

3.Εξειδικευμένο Τμήμα Ψηφιακής Οδοντιατρικής Απεικόνισης (δοντιών –γνάθου)

  Μια πρωτοποριακή μέθοδος διάγνωσης στον χώρο της οδοντιατρικής που εφαρμόζεται η πιο σύγχρονη τεχνολογία & προσφέρει στον οδοντίατρο δυνατότητες πληθώρας εξετάσεων. Εξειδικευμένες εικόνες και ειδικά πρωτόκολλα για ενήλικες και παιδιά

-Διαθέτει τον αξονικό τομογράφο κωνικής δέσμης  CBCT 3D VGi-evo New Tom που είναι η πρώτη στον κόσμο που εφάρμοσε την τεχνολογία της οδοντιατρικής κωνικής δέσμης στην οδοντιατρική αγορά.

-Τεχνολογία SAFEBEAM™ (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας)προσαρμόζει αυτόματα τη δόση ακτινοβολίας του εξεταζόμενου. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ο ελάχιστος χρόνος ακτινοβολίας, μόλις 0,9 δευτερόλεπτα

-ECO SCAN 3D: επιτρέπει τη λήψη ογκομετρικών εικόνων με ταχεία σάρωση που διαρκεί μόνο 3,6 δευτερόλεπτα πετυχαίνοντας 80%  μείωση της ακτινοβολίας. Οι εικόνες αποθηκεύονται σε ηλεκτρονική μορφή, (CD), ενώ αποτυπώνονται & σε φιλμ υψηλής ποιότητας.

-GiANOHR-ορθοπαντογράφοNewTom πραγματοποιεί

-Ψηφιακή πανοραμική

Ψηφιακή  κεφαλομετρική

 

Σύντομα θα λειτουργήσουν νέα τμήματα τα οποία θα βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση σας και θα είναι αντάξιοι στις υψηλές απαιτήσεις σας.  Στόχος του «Υγίεια» είναι να γίνονται συνεχώς καλύτεροι!!!

Πάντα με σεβασμό!

**Η Υγίεια ήταν αρχαιοελληνική θεότητα, προσωποποίηση της υγείας του σώματος και της ψυχής, κόρη του Ασκληπιού…η θεά συνδέθηκε με την πρόληψη των ασθενειών και τη διατήρηση της κατάστασης της υγείας.

 

«ΥΓΙΕΙΑ»

 ΠΕΤΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                                                                                                                                                   

ΙΑΤΡΟΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ MBA, MSc

Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 295

2109824020 και 6973827457

www.ygeia-petani.gr

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.