Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Σε ετοιμότητα τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου για τη «Μήδεια»

Σε ετοιμότητα τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου για τη «Μήδεια»

Σε ετοιμότητα είναι τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου για τη «Μήδεια» που έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της από το πρωί στην Αττική.

Η κακοκαιρία έφερε χιόνι σε πολλές περιοχές της Αθήνας και αυτή την ώρα χιονίζει και στην πόλη μας.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αναφέρει πως τα κλιμάκια του Δήμου είναι σε ετοιμότητα και θα ξεκινήσουν να ρίχνουν αλάτι σε κεντρικούς δρόμους αλλά και δρόμους με έντονη κλίση.

Η ανακοίνωση:

Πανέτοιμα και σε επιφυλακή είναι τα συνεργεία του Δήμου μας, περιμένοντας απόψε τη χιονόπτωση που θα φέρει μαζί της η "Μήδεια" στον Άλιμο.

Αν και η περιοχή μας δεν αναμένεται να πληγεί ιδιαίτερα από την κακοκαιρία, παρόλα αυτά τα κλιμάκια του Δήμου μας είναι σε ετοιμότητα και θα ξεκινήσουν να ρίχνουν αλάτι απόψε, αφού αρχίσει η χιονόπτωση, μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, όπως υπολογίζουμε.

Στόχος μας, να λειτουργήσουμε έγκαιρα και προληπτικά, ώστε να μην σχηματιστεί παγετός στο οδόστρωμα και κίνδυνοι για την κυκλοφορία, και αύριο να είναι όσο το δυνατόν πιο βατοί και ασφαλείς οι κεντρικοί οδικοί άξονες (λεωφόροι), αλλά και οι δρόμοι με έντονη κλίση (κατηφόρες-ανηφόρες κ.λπ.).

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον αύριο χρειαστεί να μετακινηθείτε, καλό είναι να κυκλοφορείτε με ιδιαίτερη προσοχή. Για περισσότερες οδηγίες πολιτικής προστασίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου μας (ενότητες "Χιονοπτώσεις" & "Παγετός"): http://www.alimos.gov.gr/dimofili/politiki-prostasia/

Υπενθυμίζουμε ότι ο χώρος του Α' ΚΑΠΗ θα είναι ζεστός και διαθέσιμος απόψε, για όποιον τυχόν επιθυμεί να διανυκτερεύσει στα ζεστά (http://www.alimos.gov.gr/ανακοινωση-θερμαινομενοσ-χωροσ-του-δ/)

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπαλλήλους, που είναι (και) όλες αυτές τις ημέρες "επί ποδός" λόγω των καιρικών φαινομένων, καθώς και την Περιφέρεια Αττικής για τη διαρκή συνεργασία της στα ζητήματα πολιτική προστασίας!