Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Amber Alert: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 13χρονη Κατερίνα

Amber Alert: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 13χρονη Κατερίνα

Εξακολουθούν να αγνοούνται τα ίχνη της 13χρονης Κατερίνας από τον Άλιμο.

Η έφηβη Κατερίνα εξαφανίστηκε στις 27 Δεκεμβρίου και οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της από τους αστυνομικούς του Α.Τ Αλίμου είναι εντατικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η ανήλικη έφυγε από την δομή φιλοξενίας ανηλίκων που ζει τα τελευταία χρόνια, γύρω στις 27 Δεκεμβρίου, άγνωστο το πως και το γιατί, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί με την φυγή της, καθώς το έχει επαναλάβει.

Για την εξαφάνιση της ανήλικης ενημερώθηκε τη Δευτέρα το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο προχώρησε άμεσα στην έκδοση έκτακτης ανακοίνωσης, προκειμένου όποιος γνωρίζει κάτι για την τύχη της να επικοινωνήσει τηλεφωνικά όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Όπως αναφέρει η Ξένια Αλεξίου από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Πρώτο Θέμα, η πρώτη δήλωση εξαφάνισης της 13χρονης έγινε στο Α.Τ Αλίμου: «Η δήλωση έγινε κανονικά στο Α.Τ Αλίμου στις 27 Δεκεμβρίου, εμείς ενημερωθήκαμε χθες και βγάλαμε την ανακοίνωση. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει κάποιες προσπάθειες για τον εντοπισμό της και χθες ενημερωθήκαμε κι εμείς για να βοηθήσουμε στην άλλη προσπάθεια. Η υπόθεση δεν είχε πέσει στα αζήτητα κι ούτε άργησε να γίνει η όλη διαδικασία».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η Αικατερίνη Δ. έχει ύψος 1,65 μ., κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. 

Φορούσε μαύρο τζίν παντελόνι, μπλε σκούρο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

 

Update: Η Κατερίνα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και ως εκ τούτου αφαιρούμε τη φωτογραφία αναζήτησης.