Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ξεκίνησε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αλίμου

Ξεκίνησε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αλίμου

Παρά την επιβολή του lockdown πολλοί είναι οι Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες που πήραν να κλείσουν ραντεβού ώστε να αιμοδοτήσουν στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αλίμου που διεξάγεται σήμερα και αύριο.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας οι πολίτες, από τις 09:00, προσέρχονται  στο ραντεβού τους φορώντας τη μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Η σημερινή αιμοδοσία διεξάγεται έως τις 13:00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλίμου και αύριο (09:00-13:00) στο Β’ ΚΑΠΗ Αλίμου που βρίσκεται στην Ελ.Βενιζέλου 17.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου μας, Στέφανος Διαμαντής, δήλωσε στο Alimos Online: «Συμμετέχουμε στην κορυφαία πράξη εθελοντισμού, την εθελοντική αιμοδοσία, που οργανώνει ο Δήμος μας με το Ασκληπιείο Βούλας! Σκοπός μας είναι η Ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας. Προσφέρουμε έμπρακτα στον συνάνθρωπο μας καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες για αίμα.  Σας περιμένουμε όπως κάθε φορά κ σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά».

Η Διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών και Ιατρός, Ράνια Ζαχαροπούλου, πρόσθεσε: «Να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής θα ληφθούν, όπως και στις δύο προηγούμενες αιμοδοσίες, όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωναιου COVID-19, ενώ η δράση θα είναι προσαρμοσμένη, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Ασκληπιείου Βούλας».

Ως «ευχαριστώ» στους πολίτες που αιμοδοτούν, ο Δήμος Αλίμου τους προσφέρει από ένα μπλουζάκι της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας.