Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Δήμητρα Ζιβανού: Πώς εντοπίστηκε η 29χρονη και τι δηλώνει η μητέρα της

Δήμητρα Ζιβανού: Πώς εντοπίστηκε η 29χρονη και τι δηλώνει η μητέρα της

Μετά από οκτώ μήνες σιωπής, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε η Δήμητρα Ζιβανού.

Μετά τη μεγάλη κινητοποίηση της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», η 29χρονη γυναίκα βρέθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας.

Είναι καλά στην υγεία της αλλά φανερά αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη.

Η νεαρή μαζί με την οικογένειά της έμενε στον Άγιο Δημήτριο όμως μερικούς μήνες πριν εξαφανιστεί είχε μετακομίσει με τον σύντροφό της σε σπίτι στο Νέο Ηράκλειο.

Πώς εντοπίστηκε η 29χρονη

Ο εντοπισμός της ξεκίνησε, όταν μία κοπέλα, φίλη της που παίζει μουσική κοντά στο Μετρό στην πλατεία Αττικής, επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και είπε ότι την είδε στην περιοχή.

Η κοπέλα δεν γνώριζε ότι η Δήμητρα είναι αγνοούμενη και μόλις είδε την μητέρα της να την αναζητά, επικοινώνησε με την εκπομπή. «Την είδα πριν τέσσερις μέρες. Μιλήσαμε, ήταν καλά στην υγεία της, αλλά της είχαν κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα. Επειδή την είδα να κρυώνει, της έδωσα το μπουφάν που φορούσα» ανέφερε.

Στην εκπομπή έφτασαν κι άλλες πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν τη Δήμητρα και την βλέπουν να κινείται στο κέντρο της Αθήνας.

Τι λέει η μητέρα της

Η νεαρή μητέρα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, χάθηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας. Η μητέρα της, μίλησε σε δημοσιογράφο του «Τούνελ», για τις ώρες αγωνίας που πέρασαν η ίδια και οι εγγονές της, από τότε που χάθηκε.

«Είναι πολύ κοινωνικό άτομο. Αποκλείω το ενδεχόμενο να έφυγε μόνη της. Κάτι άλλο έχει συμβεί, που δεν μπορώ να σκεφτώ. Έχει δύο ανήλικες, πανέμορφες κόρες. Αγνοείται από τα τέλη Μαρτίου, την περίοδο του πρώτου lockdown. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Δεν ξέρω τι συνέβη», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η κ. Κωνσταντίνα.