Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

To video για τη συμμετοχή του Δήμου Αλίμου στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020»

To video για τη συμμετοχή του Δήμου Αλίμου στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020»

Αφού ολοκληρώθηκαν στην πόλη μας οι εκδηλώσεις για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020», δημιουργήθηκε το επίσημο βίντεο της συμμετοχής του Δήμου Αλίμου.

Το βίντεο έχει ήδη υποβληθεί στην ευρωπαϊκή επιτροπή και αυτή είναι η τρίτη χρονιά που ο Άλιμος λαμβάνει μέρος στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας».

Το video ξεκινά με τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη να μιλά για τη συμμετοχή της πόλης μας στο πρόγραμμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Θέλουμε στην πόλη μας να έχουμε για όλους τους πολίτες συνθήκες εύκολης, ασφαλούς, οικολογικής και υπεύθυνης μετακίνησης».

Η δήλωση του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη:

Μετά την ολοκλήρωση της 'Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020', στην οποία ο Άλιμος συμμετείχε κανονικά (και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της περιόδου), φτιάξαμε το επίσημο βίντεο της συμμετοχής μας, το οποίο έχουμε υποβάλλει και στην ευρωπαϊκή επιτροπή.

Ελπίζουμε η πόλη μας να διακριθεί και φέτος (θυμίζω ότι τα τελευταία 2 χρόνια βραβευόμαστε πανευρωπαϊκά) και να το μάθουμε στην εορταστική εκδήλωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, το καλοκαίρι του 2021, απαλλαγμένοι πλέον από τον covid!

 

Φωτογραφία απο τη δράση για "χρώμα στις διαβάσεις"