Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ο φούρνος «Αλετράς» στην ΕΡΤ1 – Ξεκίνησε ξανά το delivery

Ο φούρνος «Αλετράς» στην ΕΡΤ1 – Ξεκίνησε ξανά το delivery

Στον Άλιμο βρέθηκε η πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 «Από τις έξι».

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαίρη Σκανδάλη ήρθε το πρωί της Δευτέρας στην πόλη μας για ρεπορτάζ στο αρτοζαχαροπλαστείο «Αλετράς» στο Άνω Καλαμάκι.

Καθώς το lockdown είχε ξεκινήσει από τα ξημερώματα του Σαββάτου, η δημοσιογράφος συνάντησε τη Δευτέρα την υπεύθυνη του καταστήματος, Μαρία Αλετρά, και συζήτησαν για τα νέα μέτρα αλλά και τη λειτουργία των φούρνων γενικότερα.

Η Μαρία Αλετρά ανέφερε: «Έχουμε γλυκά, αρτοσκευάσματα και καφέ στο κατάστημα. Όπως δείξατε υπήρχαν και τραπεζοκαθίσματα στον εξωτερικό χώρο που λόγω μέτρων έχουν μαζευτεί. Δεν είναι κάτι ευχάριστο, παραμένουμε όμως αισιόδοξοι πως το μέτρο αυτό θα είναι έως τις 30 Νοεμβρίου, όπως έχουν εξαγγείλει, και δεν θα  παραταθεί. Εμείς από την πλευρά μας τηρούμε ευλαβικά όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού.

Είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό για όλους μας, για κανέναν δεν είναι εύκολο, όμως πρέπει να φοράμε τη μάσκα μας, να τηρούμε τις αποστάσεις και όλα τα επιπλέον μέτρα.

Είμαστε ήδη καλύτερα προετοιμασμένοι από το προηγούμενο Lockdown. Και εμείς, ως επιχείρηση, καλύτερα εξοπλισμένοι, αλλά και οι πολίτες πιο ενημερωμένοι».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το προσωπικό της επιχείρησης, δήλωσε: «Είμαστε γύρω στα 60 άτομα προσωπικό στα τέσσερα καταστήματα αρτοσκευασμάτων και καφέ -που βέβαια τώρα είναι κλειστό-. Και εμείς βιώσαμε την άνοιξη μία ‘τρέλα’  με πολίτες που αγόραζαν πολλές φρατζόλες μαζί, παρόλο που τους ενημερώναμε πως θα είμαστε ανοιχτά.

Αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι πιο ήρεμα. Όμως, ξεκινήσαμε και πάλι το delivery. Προσαρμοζόμαστε στις νέες ανάγκες και έτσι, γι αυτή την περίοδο μπορούν να καλούν στο μαγαζί και να τους πηγαίνουμε τα πράγματα στην πόρτα τους». 

 

Αλετράς

Ιωνίας 132, Άλιμος , 210 994 1112

Όθωνος 34-36, Άγιος Δημήτριος 210 932 0811