Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Δοκιμάσαμε τα γευστικά μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες του «Άκουρου»

Δοκιμάσαμε τα γευστικά μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες του «Άκουρου»

Αρχές Νοεμβρίου και ήδη οι πρώτες βιτρίνες με τα χριστουγεννιάτικα ετοιμάστηκαν.

Διανύουμε ήδη το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και τα πρώτα σπίτια «ντύθηκαν» ήδη με τα χριστουγεννιάτικά τους.

Εν μέσω δεύτερου lockdown εξαιτίας του κορωνοϊου, πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να στολίσουν από τώρα ώστε το σπίτι τους να γεμίσει χρώμα και πολύχρωμα λαμπάκια. Όμως, τι θα ήταν οι γιορτές χωρίς τα μελοκάρονα και τους κουραμπιέδες τους;

Ο φούρνος «Άκουρος» θα μας ‘γλυκάνει΄ και αυτές τις γιορτές. Όπως, άλλωστε, κάνει κάθε ημέρα του χρόνου με τα γευστικά γλυκά του.

Θα βρείτε μελομακάρονα μπουκίτσες που είναι υπέροχα μελωμένα, τραγανούς κουραμπιέδες με άφθονη ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα. Επιπλέον, δοκιμάστε και τα μπισκότα με ζάχαρη άχνη και βούτυρο γάλακτος. Αυτά, θα σας «βάλουν» αμέσως στο εορταστικό κλίμα. Όμως, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα νέα του γλυκά, τις τάρτες με φράουλα και σοκολάτα αλλά και το ζουμερό carrot cake και red velvet cake.

Επιπλέον, το φρέσκο ψωμί που πρωταγωνιστεί καθημερινά στα ράφια του, δεν θέλει συστάσεις. Όπως άλλωστε και τα γευστικά πτι φουρ, τα βουτήματα αλλά και τα κουλουράκια του. Όλα παρασκευάζονται με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και είναι από τους λόγους που ο φούρνος είναι εξαιρετικά αγαπητός στους Αλιμιώτες.  

Άκουρος: Κοτοπούλη 7, Άλιμος – 210 9844604