Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Γίνονται συνεχώς απολυμάνσεις στους χώρους του Δήμου Αλίμου

Γίνονται συνεχώς απολυμάνσεις στους χώρους του Δήμου Αλίμου

Συνεχείς είναι οι απολυμάνσεις στους χώρους του Δήμου Αλίμου.

Όλοι οι εσωτερικοί χώροι των δημοτικών κτιρίων τηρούν αλλά και οι δημόσιοι χώροι απολυμαίνονται τακτικά ενώ στους εσωτερικούς χώρους τηρούνται ευλαβικά τα προληπτικά μέτρα.

Υπάρχουν παντού μπουκαλάκια με αντισηπτικά, επαρκής αερισμός και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για την πρόληψη του κορωνοϊου.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook χθες μία σειρά από φωτογραφίες από την απολύμανση που έγινε στους χώρους του ΘΟΠΑΑ.

Η ανάρτηση:

Διαρκείς είναι οι καθαρισμοί και οι απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους του Δήμου μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των συμπολιτών μας και να αποτρέψουμε τη διάδοση του κορωνοϊού.

Οι φωτογραφίες είναι από την αποψινή απολύμανση σε όλους τους χώρους του ΘΟΠΑΑ (Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου), που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

Συνεχίζουμε συστηματικά, με διαρκή φροντίδα και απολύμανση όλων των εσωτερικών χώρων των δημοτικών κτιρίων, αλλά και όλων των ανοιχτών δημόσιων χώρων.

Θερμή παράκληση σε όλους τους συμπολίτες μας, να προσέχουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα ατομικά προληπτικά μέτρα (μάσκα, αντισηπτικό, αποστάσεις).