Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Α- ΠΡΟΛΗΨΙΣ: Ειδικές τιμές για ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχο μαστών για όλο τον Οκτώβριο

Α- ΠΡΟΛΗΨΙΣ: Ειδικές τιμές στα μέλη του για ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχο μαστών

To Διαγνωστικό Κέντρο «Α- ΠΡΟΛΗΨΙΣ» προσφέρει ειδική τιμή για εξέταση υπέρηχου μαστών και ψηφιακή τομογραφία στις γυναίκες -μέλη του για όλο τον Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα, τα διαθέσιμα πακέτα προσφορών για τους κατόχους κάρτας Α -ΠΡΟΛΗΨΙΣ αφορούν:

-Υπέρηχο μαστών και ψηφιακή τομογραφία

-Υπέρηχο μαστών και ψηφιακή τομογραφία με τομοσύνθεση.

Καθώς η 25η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου του Μαστού, το Διαγνωστικό Κέντρο της λεωφόρου Θεομήτορος, προσφέρει ειδικές τιμές για όλο τον Οκτώβριο στα μέλη του ώστε να κάνουν την 3D ψηφιακή μαστογραφία.

 Όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους.Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους και να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Οι νέες σύγχρονες μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας , έχουν εξελιχθεί τόσο, ώστε να είναι δυνατή η διάγνωση της νόσου σε πρώιμο στάδιο και η αντιμετώπιση της με πάρα πολύ σημαντικά ποσοστά επιτυχίας!!

To διαγνωστικό κέντρο A-ΠPOΛHΨIΣ, πρωτοπόρο στην εισαγωγή νέων και καινοτόμων ιατρικών τεχνολογιών διαθέτει τον Helianthus 3D Tomosynthesis ψηφιακό μαστογράφο.

Πρόκειται για μία τρισδιάστατη τεχνολογία απεικόνισης του μαστού, που δίνει τη δυνατότητα με μία σάρωση, να γίνει λήψη εικόνων πολύ υψηλής ευκρίνειας από διαφορετικές γωνίες. Έπειτα, οι εικόνες αυτές αναλύονται σε λεπτές τομές υψηλής ανάλυσης και όλες μαζί δημιουργούν την 3D (τρισδιάστατη) απεικόνιση του στήθους.

Mε αυτό τον τρόπο μηδενίζονται τα τυχόν προβλήματα, όπως επιπροβολές γειτονικών δομών ή θόρυβος και ο θεράπων Iατρός είναι σε θέση να κάνει ακριβέστερη διάγνωση σε σχέση με τις κλασικές μεθόδους μαστογραφίας.

Αναφορικά με τη διαδικασία, παραμένει η ίδια όπως ακριβώς και στη συμβατική ψηφιακή μαστογραφία.

ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 3D ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΜΟΣΥΝΘΕΣΗΣ;

– Οι γυναίκες με πυκνούς μαστούς

– Οι νεαρές γυναίκες με κάποια μορφή κληρονομικότητας.

– Ως συμπληρωματική εξέταση της απλής μαστογραφίας, αν βρεθεί κάποιο ύποπτο εύρημα.

Με αφορμή τη Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, το διαγνωστικό κέντρο προσφέρει στις γυναίκες-μέλη του Ιατρείου μας τις εξετάσεις αυτές σε ειδικές τιμές για το μήνα Οκτώβριο.

Τηλέφωνο για πληροφορίες και ραντεβού : 210.98.50.000 & 210.98.11.880

Α ΠΡΟΛΗΨΙΣ. Το διαγνωστικό μας.....Το διαγνωστικό σας!

 

Α-Πρόληψις:

Θεομήτορος 31, Άλιμος

Θεομήτορος 40, Άγιος Δημήτριος