Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Αναλυτικά τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Αλίμου

Αναλυτικά τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Αλίμου

Αύριο στις 12:00 εγκαινιάζεται επίσημα η Δημοτική Συγκοινωνία της πόλης μας.

Το περιμέναμε καιρό και επιτέλους, τα δύο δρομολόγια κατέφθασαν και αύριο θα «κοπεί η κορδέλα» τους. Η γραμμή 10 και η γραμμή 20 θα ενώνουν το Μετρό Αλίμου με το Καλαμάκι και τα δρομολόγια θα ξεκινούν από τις 07:00 και το τελευταίο θα αναχωρεί από το τέρμα στις 19:45.

Η δήλωση του Ανδρέα Κονδύλη:

Αύριο, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινάει η λειτουργία της νεοσύστατης Δημοτικής Συγκοινωνίας Αλίμου!

Δύο γραμμές, η Γραμμή 10 και η Γραμμή 20, ενώνουν τις γειτονιές της πόλης μας μεταξύ τους και με το ΜΕΤΡΟ Αλίμου, με τη χρήση 3 καινούριων μίνι λεωφορείων που αγοράσαμε.

Χρειάστηκαν περισσότερα από 2 χρόνια επίμονης δουλειάς, γραφειοκρατίας, εγκρίσεων, οργάνωσης, μέχρι και ειδική νομοθετική ρύθμιση, ώστε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε Δημοτική Συγκοινωνία στον Άλιμο, για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν για να αποκτήσουμε Δημοτική Συγκοινωνία και που θα συνεχίσουν να εργάζονται, ώστε να λειτουργεί διαρκώς και άψογα και να εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας στις μετακινήσεις τους.

Η χρήση της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αλίμου είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ η μετακίνηση με λεωφορείο αποτελεί και έναν τρόπο κυκλοφορίας πολύ φιλικό προς το περιβάλλον, σε σχέση με το Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Δείτε τα δρομολόγια και τα ωράρια των 2 Γραμμών στις φωτογραφίες που ακολουθούν και επιλέξετε διαδρομή!!

Καλορίζικη!!

Τα δρομολόγια: