Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

«Το καρέ του έρωτα», την Κυριακή με ελεύθερη είσοδο στο Cine Άλιμος

«Το καρέ του έρωτα», την Κυριακή με ελεύθερη είσοδο στο Cine Άλιμος

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στο cine Άλιμος θα παρουσιαστεί η κωμωδία του Κώστα Πρετεντέρη «Το καρέ του έρωτα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη.

Το έργο μάς μεταφέρει στην ατμόσφαιρα και την εποχή της ξένοιαστης και πολύχρωμης δεκαετίας του ’70. Πίσω, στα φανταιζί κοστούμια, τα ποπ τραγούδια, τα χρωματιστά φώτα και τις λαμπερές επιγραφές των καλοκαιρινών θεάτρων της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Ο Κώστας Πρετεντέρης, ο «μαιτρ» της κωμικής ατάκας, σημαδεύει με την εξαιρετική πένα του, από τη δεκαετία του ’50 και μετά, την ελληνική κωμωδία
και όχι μόνο. Στο «Καρέ του έρωτα» συνθέτει την ανώδυνη γελοιογραφία ενός κοσμικού μικρόκοσμου μπερδεύοντας τις ταυτότητες κι ανακατεύοντας τα ζευγάρια, τα κοινωνικά στρώματα και τις γλώσσες.
Μια φιλική συντροφιά, περνάει την ώρα της με ερωτικές, οικονομικές,
συζυγικές και αστυνομικές ίντριγκες, σ’ ένα κοσμοπολίτικο νησί, κι ο θεατής απολαμβάνει «τη διασκέδαση μέσα στη διασκέδαση».

Πρωταγωνιστούν: Οδυσσέας Σταμούλης, Μάκης Πατέλης, Σοφία Μανωλάκου, Γιάννης Παπαθανάσης, Κώστας Ζέκος, Κυριακή Γασπαρη.

Φιλική συμμετοχή: Νέλλη Γκίνη

 

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο μετά από κράτηση θέσης.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν δωρεάν θέσεις, τηλεφωνώντας στο 213 2008118 Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 16:00.Οι θέσεις είναι περιορισμένες και γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Ώρα προσέλευσης: 8.30μ.μ.

Ώρα έναρξης: 9μ.μ.