Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης στον Αγιασμό του 2ου Γυμνασίου Αλίμου

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης στον Αγιασμό του 2ου Γυμνασίου Αλίμου

Στον Αγιασμό του 2ου Γυμνασίου Αλίμου παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Φέτος, η σχολική χρονιά θα είναι ιδιαίτερη καθώς είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από παιδιά και εκπαιδευτικούς και θα υπάρχουν πολλά ακόμη μέτρα, για τα οποία ενημερώθηκαν σήμερα το πρωί οι μαθητές/ριες των σχολείων της πόλης μας.

Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού έδωσε το παρών το πενταμελές κάθε τμήματος και στη συνέχεια έγινε Αγιασμός σε κάθε τάξη ξεχωριστά.

Ο Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε: «Δεν είναι μόνο σήμερα οι συνθήκες ιδιαίτερες, αλλά και για όλη τη χρονιά. Με τη συνεργασία μπορούμε να έχουμε μια σχολική χρονιά που θα περάσει χωρίς προβλήματα. Μπράβο γιατί έχετε έρθει έτοιμοι και έχετε μία άψογη εικόνα. Θα είμαστε κοντά σας να σας βοηθούμε και να σας στηρίζουμε. Θα κάνουμε όλοι μας ό,τι καλύτερο μπορούμε. Και οι εκπαιδευτικοί έχουν έναν πολύ δύσκολο ρόλο φέτος και πρέπει να τους βοηθάτε και εσείς και να διευκολύνετε το έργο τους. Καλή πρόοδο να έχετε!».

«Είναι μία χρονιά που πρέπει να συνδυάσει τη γνώση και την ασφάλεια. Όσον αφορά την ασφάλεια, έχουμε όλοι τον δικό μας ρόλο. Η σημερινή άψογη εικόνα που έχετε ως σχολείο, δίνει την ελπίδα πως όλοι μας θα γίνουμε μία γροθιά για να καταφέρουμε να κερδίσουμε τη μάχη» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.