Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

The E.G Body Project: Γυμναστείτε με απόλυτη ασφάλεια και με το καλύτερο πρόγραμμα personal training

The E.G Body Project: Γυμναστείτε με απόλυτη ασφάλεια και με το καλύτερο πρόγραμμα personal training

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και εμείς θέτουμε νέους στόχους.

Μετά από ένα lockdown και ένα δύσκολο καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να βάλουμε ξανά τη γυμναστική στη ζωή μας. Στο The E.G Body Project που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 36 (απέναντι από το Δημαρχείο), θα γυμναστείς με personal trainer σε μικρά groups που δεν ξεπερνούν τα 5 άτομα.

Το μεγαλύτερο ατού του personal training είναι πως το πρόγραμμα γυμναστικής είναι αποκλειστικά βασισμένο στο σώμα, τις ανάγκες, και τους στόχους σου. Είναι ιδανικό για αποκατατάσταση μετά από χειρουργείο, τραυματισμούς, μυοσκελετικά προβλήματα και ενδυνάμωση. Καθ όλη τη διάρκεια της κυκλικής προπόνησης ένας από τους γυμναστές του χώρου θα σε παρακολουθούν και εσύ παραμένεις σίγουρος πως θα έχεις μία ασφαλή προπόνηση.

Επιπλέον, στο The E.G Body Project δίνουν μεγάλη βάση στην τήρηση των μέτρων του ΕΟΔΥ.

Τα γκρουπ παραμένουν μικρά, γίνεται θερμομέτρηση με την είσοδο στον χώρο, τα όργανα γυμναστικής αποστειρώνονται μετά από κάθε χρήση και ο κάθε αθλούμενος φέρνει το δικό του στρώμα, παγούρι με νερό και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που βάζει στην είσοδο.

Όπως μας δήλωσε η Ελένη Γεροντή: «Είναι υψίστης σημασίας για εμάς να γυμναζόμαστε με ασφάλεια. Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα γιατί θέλουμε όποιος έρχεται εδώ να νιώθει ασφαλής. Μαζί με τον Μίνω και τον Μιχάλη αναλαμβάνουμε καθημερινά να βγάζουμε νέα προγράμματα γυμναστικής για τον κάθε ένα που μας επιλέγει. Έχουμε από παιδιά έως άτομα 65+. Ξεκινάμε από τις 07:30 και το τελευταίο μας τμήμα είναι στις 21:00».

Επιπλέον, μέσα στον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί μία ανοιχτή συνάντηση για τα παιδιά που αθλούνται συστηματικά ώστε να μάθουν τα πάντα γύρω από τη διατροφή τους. Θα ενημερωθούν για τη σωστή διατροφή και τις βιταμίνες που χρειάζονται καθώς και τις ανάγκες τους ανάλογα με το άθλημα που έχουν επιλέξει. Στο τέλος θα πραγματοποιηθεί και μία λιπομέτρηση. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελένη Γεροντή για πληροφορίες καθώς και την κράτηση της θέσης σας.

Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες.

 

The E.G. Body Project by Ελένη Γεροντή - Personal Trainer - Prenatal Pilates Certified - Total Body Workout
Transformation

Αριστοτέλους 36 (απέναντι από το Δημαρχείο- Ισόγειο), Άλιμος -Τηλ:  697 322 9136

O χώρος: