Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Την Τετάρτη ξεκινούν τα μαθήματα στο κέντρο ξένων γλωσσών Μαλκογιάννη -Μούτσου

Την Τετάρτη ξεκινούν τα μαθήματα στο κέντρο ξένων γλωσσών Μαλκογιάννη -Μούτσου

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα στο κέντρο ξένων γλωσσών Μαλκογιάννη - Μούτσου.

Στα MM Schools, έχοντας 46 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης και με παρουσία του εκπαιδευτικού μας ομίλου σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο, έχουν μάθει να δημιουργούν, να εξελίσσονται και να πετυχαίνουν.

 Η περασμένη χρονιά και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε ήταν μια δοκιμασία για όλους μας, γονείς, μαθητές και δασκάλους.

Το MM Schools με περισσότερες εμπειρίες και σε ένα απόλυτα ασφαλές και ανανεωμένο περιβάλλον, είναι έτοιμο για μία ακόμη χρονιά να καλλιεργήσει στους μαθητές την αγάπη για τις ξένες γλώσσες και τη χαρά της μάθησης, να εξερευνήσουν αλλά και να αναπτύξουν τις πτυχές της προσωπικότητάς τους.

Λαμβάνοντας υπόψη τις νέες συνθήκες, για τη φετινή χρονιά αποφάσισαν τη διαμόρφωση ολιγομελών τμημάτων, ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. Επιπλέον, θα γίνεται τακτική απολύμανση των σχολείων, παροχή ειδικού κωδικού σε κάθε μαθητή κατά την εγγραφή του για συμμετοχή και σε ψηφιακή τάξη, ενώ δίνεται η δυνατότητα και εξ αποστάσεως παρακολούθησης του κάθε μαθήματος σε πραγματικό χρόνο.  

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-13:00 και 18:00-21:00, καθώς και Σάββατο 10:00-13:00.

Εγγραφές θα γίνονται δια ζώσης ή τηλεφωνικά. Για την προσέλευση στο φροντιστήριο απαιτείται χρήση μάσκας.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. 

 

Άνω Καλαμάκι: Αιγαίου & Δεληγιώργη 69, τηλ. 210 99 41 305