Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τα αρτοζαχαροπλαστεία «Αλετράς» μεγάλωσαν

Τα αρτοζαχαροπλαστεία «Αλετράς» μεγάλωσαν

Σε έναν καινούργιο χώρο, 1000 τ.μ. στεγάζονται από τον Δεκέμβριο τα εργαστήρια και η παραγωγή των αρτοζαχαροπλαστείων «Αλετράς». 

Σε έναν μοντέρνο χώρο, με καινούργιες αναβαθμισμένες προδιαγραφές το νέο κτίριο βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο, κοντά στο Metro Mall, συγκεντρώνοντας εκεί και τα πέντε εργαστήριά του, αλλά συγχρόνως διατηρεί και πρατήριο όπου οι πελάτες του μπορούν να προμηθευτούν τα νόστιμα προϊόντα του.

Επισκεφθήκαμε τον νέο αυτόν χώρο και συνομιλήσαμε με την κυρία Μαρία Αλετρά, η οποία μαζί με τον αδελφό της Δημήτρη είναι υπεύθυνοι των αρτοζαχαροπλαστείων «Αλετρά».

«Σκοπός μας ήταν να συγκεντρώσουμε όλη την παραγωγή, τα  εργαστήρια μας  σε έναν χώρο (εργαστήριο σφολιάτας, άρτου, κουλουροποϊια, κρύας και ζεστής ζαχαροπλαστικής και παγωτού, αλλά και τα γραφεία μας.

Εδώ είναι πλέον η καρδιά, η πηγή της επιχείρησής μας και σύντομα θα δημιουργηθεί και ειδικός εκθεσιακός χώρος που θα μπορούν οι πελάτες μας να επιλέξουν γλυκά και τούρτες για γάμους και βαφτίσια.

Στην είσοδο λειτουργεί πρατήριο με ψωμί, γλυκά, αλμυρά, κουλούρια, σφολιάτες και γενικά όλα τα προϊόντα που έκαναν τους πελάτες μας να μας αγαπήσουν. Εννοείται ότι το κατάστημά μας στην λεωφόρο Ιωνίας 132 συνεχίζει την λειτουργία του, επτά ημέρες την εβδομάδα και είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο».

Αλετράς: Όθωνος 34-36, Άγιος Δημήτριος 210 9320811