Συνεχίζεται η παραλαβή της νέας Κάρτας Δημότη από τον χώρο του Cine Alimos.
Έχουν δοθεί μέχρι στιγμής περίπου 9,000 κάρτες από τις 22,000 συνολικά που έχουν προγραμματιστεί να δοθούν.
Όπως είναι φυσικό, η προσέλευση των δημοτών έχει μειωθεί τις τελευταίες ημέρες και δίνονται περίπου 200 κάρτες ημερησίως, σε αντίθεση με τις 600-700 κάρτες που δίνονταν τις πρώτες ημέρες.
Δευτέρα-Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00, οι δημότες μπορούν να παραλάβουν τη νέα Κάρτα που εξασφαλίζει τη δωρεάν είσοδο στην Ακτή του Ήλιου.
Οι νέες κάρτες έχουν ισχύ έως και τον Δεκέμβριο του 2024 και καθώς είναι νέας τεχνολογίας θα «επαναφορτίζονται» ανά τετραετία. Επιπλέον, στην πίσω όψη της υπάρχουν έργα με θέμα τη θάλασσα που τα περισσότερα είναι του καλλιτέχνη Σπύρου Βασιλείου.
Οι κάρτες έχουν ήδη εκδοθεί και το μόνο που χρειάζεται για την παραλαβή τους είναι η συμπλήρωση μίας Υπεύθυνης Δήλωσης και στη συνέχεια να παραδώσετε την παλιά. Επόπτης της διαδικασίας είναι ο Συμπαραστάτης του Πολίτη, Δημήτρης Μαργέτης και Υπεύθυνος της διαδικασίας είναι ο Αντώνης Γεωργηλάς, οι οποίοι με την βοήθεια υπαλλήλων του Δήμου, φροντίζουν για την ομαλή παράδοση των καρτών.
Οι παλιές κάρτες ισχύουν μέχρι 10 Αυγούστου.
