Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το δημόσιο μήνυμα σχετικά με την κατάσταση έξω από το 3ο Δημοτικό Αλίμου και η άμεση ανταπόκριση

Το δημόσιο μήνυμα σχετικά με την κατάσταση έξω από το 3ο Δημοτικό Αλίμου και η άμεση ανταπόκριση

Ένας κάτοικος του Αλίμου ανέβασε τη Δευτέρα φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατούσε έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες αλλά και το μήνυμά του, ο χώρος ήταν γεμάτος σκουπίδια και πευκοβελόνες. Επιπλέον, υπήρχαν σπασμένα γυαλιά αλλά και σκουπίδια γύρω από τους κάδους, τα οποία είχαν πέσει κατά την αποκομιδή τους. Ο Αλιμιώτης έκανε το σχετικό ποστ στο γκρουπ «Αγαπώ τον Άλιμο» στο Facebook γράφοντας:

«Καλησπέρα σας. Ο εξωτερικός χώρος του 3ου Δημοτικού είναι γεμάτος πευκοβελόνες και σκουπίδια. Δεν υπάρχει πλέον πεζοδρόμιο. Ο χώρος τοποθέτησης τω κάδων σκουπιδιών και ανακύκλωσης μάλλον κατά την αποκομιδή τους έχεις σπασμένα γυαλιά σκουπίδια και ότι μπορείς να φανταστείς. Μάλιστα ένα πρωινό στην αποκομιδή του κάδου ανακύκλωσης τα αντικείμενα που έπεσαν κατά της διάρκεια της μεταφοράς της στο όχημα δεν μαζεύτηκαν»

Την επόμενη ημέρα της ανάρτησης, το απόγευμα της Τρίτης, o ίδιος ανέφερε πως συνεργεία του Δήμου καθάρισαν και έπλυναν την περιοχή και μάλιστα, ανήρτησε και τη σχετική φωτογραφία.

 

Φωτογραφία: Νίκος Κρητικός