Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Προσοχή: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα του Στέφανου Διαμαντή και αποσπούν χρηματικά ποσά

Προσοχή: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα του Στέφανου Διαμαντή και αποσπούν χρηματικά ποσά

Με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, ενημερώνει τους πολίτες πως απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομά του και την ιδιότητά του ώστε να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου και αναφέρει πως θύματα των επιτηδείων είναι κυρίως επιχειρηματίες της περιοχής που με την πρόφαση πως συγκεντρώνονται χρήματα για επερχόμενη εκδήλωση τους αποσπούν μεγάλα ποσά.

Η ανακοίνωση:

Όπως με πληροφόρησαν συμπολίτες μας, τους οποίους ευχαριστώ θερμά, βρίσκεται σε  εξέλιξη τηλεφωνική απάτη η οποία εμπλέκει  το όνομά μου!

Συγκεκριμένα,επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους επιχειρηματίες χρησιμοποιωντας την ιδιότητά μου ως αιρετός στο Δήμο Αλίμου και τους ζητούν να παραγγείλουν προϊόντα των επιχειρήσεων τους για υποτιθέμενη εκδήλωση που θα διοργανωθεί από το Δήμο!

Στη συνέχεια ζητούν τραπεζικό λογαριασμό για την κατάθεση των χρημάτων!

Αποστέλουν ψεύτικο καταθετηριο, στο οποίο φαίνεται ότι αντί πχ 200 ευρώ έχουν καταθέσει 2000 ευρώ, και ζητούν πίσω την υποτιθέμενη χρηματική διαφορά (χρήματα τα οποία δεν έχουν καταθέσει ποτέ). Σας εφιστώ την προσοχή για τέτοιου είδους δόλια τηλεφωνήματα! Συγχρόνως έχω ήδη καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου!