Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

To Bolivar μας περιμένει κάθε Δευτέρα για latin sensual nights

To Bolivar μας περιμένει κάθε Δευτέρα για latin sensual nights

Το Bolivar ξεκινά την εβδομάδα…αισθαντικά.

Οι latin sensual Mondays ξεκίνησαν και υπό τους ήχους του dj Juan Antonio και εμείς θα απολαύσουμε το ποτό μας δίπλα στη θάλασσα υπό τους ήχους της Bachata, Reggaeton, Salsa και Kizomba.

Οι sensual χορευτές που θα προσφέρουν ένα μοναδικό show είναι οι: Konstantinos Lagoudakis, Thiago, Vasilis Koureas, Labrini Tzanidaki, Enrique Moreno , Rafael Morel και Marcelo Ferreira.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπίρα (κοκτέιλς και σπέσιαλ ποτά +2)

Η ανακοίνωση του Bolivar σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊο:

Επιστρέφουμε κοντά σας με ασφάλεια , σεβόμενοι πλήρως τις υγειονομικές διατάξεις και πέρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας.
Λόγω του μεγάλου εξωτερικού χώρου που διαθέτουμε τα τραπέζια θα τοποθετηθούν σε αποστάσεις ακόμη μεγαλύτερες από αυτές που προτείνουν οι ειδικοί , ώστε να διασκεδάσουμε με ασφάλεια!!!

Αγαπητοί μας πελάτες , παρακαλούμε πολύ να σεβαστούμε όλοι μας τις οδηγίες των ειδικών και να συνεργαστείτε με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας , ώστε να τηρηθούν οι αποστάσεις και οι κανόνες προσωπικής υγιεινής .
Ευελπιστούμε πως τηρώντας τους κανόνες θα μπορούμε να διασκεδάσουμε σύντομα μαζί όπως και πριν.

Λόγω των συνθηκών και για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας δεν θα εξαντλήσουμε την δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος σε ότι αφορά των μέγιστο αριθμό πελατών που μπορούμε να φιλοξενήσουμε για αυτό προτείνουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας να πραγματοποιήσετε κράτηση.