Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Μετά το lockdown το personal training στο The E.G Body Project είναι πιο απαραίτητο από ποτέ

Μετά το lockdown το personal training στο The E.G Body Project είναι πιο απαραίτητο από ποτέ

Η γυμναστική σίγουρα μας έλειψε αυτούς τους τρεις μήνες.

Τα γυμναστήρια και οι χώροι εκγύμνασης άνοιξαν στις 15 Ιουνίου, στα τελευταία στάδια της άρσης των μέτρων για τον κορωνοϊο.

Όλον αυτόν τον καιρό, αγοράσαμε αξεσουάρ, βάλαμε online προγράμματα, όμως σίγουρα τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Είτε γυμναζόσουν από πριν, είτε αποφάσισες πως τώρα είναι μία καλή περίοδος να ξεκινήσεις, τότε σίγουρα ο χώρος της Ελένης Γεροντή είναι από τις πιο ασφαλείς επιλογές.

Γίνεται personal training σε ολιγομελή γκρουπ (έως 4 άτομα) και το πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο για το σώμα και τις ανάγκες του.

Το personal training είναι ιδανικό για όσους θέλουν αποκατάσταση από τραυματισμούς ή επεμβάσεις αλλά και για εκείνους που θέλουν ενδυνάμωση αλλά και να κάψουν εκτός από θερμίδες, και λίπος. Τα προγράμματα ξεκινούν από νωρίς το πρωί και συνεχίζονται έως τις 22:00 και υπάρχει η δυνατότητα ραντεβού για ατομικό session αν το επιθυμείς.

ΤRX, μπάλες, λάστιχα, cardio και αλτήρες είναι μερικά μόνο από αυτά που θα σε βοηθήσουν να βρεις ξανά τη φόρμα σου.

Κλείσε τηλεφωνικά το ραντεβού σου στο: 697 322 9136

Τα όργανα γυμναστικής απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση ενώ τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ. Χρειάζεται λοιπόν να φέρεις το δικό σου στρώμα, τη δική σου πετσέτα, το μπουκαλάκι σου με νερό και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. 

 

The E.G. Body Project by Ελένη Γεροντή - Personal Trainer - Prenatal Pilates Certified - Total Body Workout
Transformation

Αριστοτέλους 36 (απέναντι από το Δημαρχείο- Ισόγειο), Άλιμος -Τηλ:  697 322 9136