Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Μαλκογιάννη-Μούτσου: 46 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Μαλκογιάννη-Μούτσου: 46 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Ξεκινώντας από το 1974 τα κέντρα ξένων γλωσσών Μαλκογιάννη-Μούτσου είχαν και έχουν ως κύριο στόχο τους να διδάξουν σωστά ξένες γλώσσες. 

Πεποίθηση τους είναι ότι η συλλογική μάθηση της ξένης γλώσσας στο σχολείο είναι πιο αποτελεσματική από την αφυδατωμένη ατομική μάθηση, γιατί δεν αφήνει να χαθεί το ενδιαφέρον των μαθητών στη διάρκεια της πολύχρονης αυτής διαδικασίας.

Η Ελένη Μαλκογιάννη-Μούτσου ίδρυσε και διευθύνει  τον ομώνυμο ξενόγλωσσο εκπαιδευτικό οργανισμό το 1974 με σκοπό τη σωστή διδασκαλία των ξένων γλωσσών.

Με βάση την πολύχρονη πείρα της στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης δημιούργησε το πρωτοποριακό σύστημα διδασκαλίας «ΜΜ System» πάνω στο oποίο είναι βασισμένη η διδασκαλία όλων των προγραμμάτων σπουδών.  Η πολυετή εμπειρία της έχει μετουσιωθεί σε πράξη με τη συγγραφή περίπου 2500 τίτλων ξενόγλωσσων σχολικών βιβλίων, που καλύπτουν από τα μικρότερα ως τα μεγαλύτερα επίπεδα της διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας.

Η συγγραφική της δραστηριότητα έχει βρει παγκόσμια απήχηση, αφού τα βιβλία της χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες του εξωτερικού. Στην Ελλάδα, τα βιβλία της προτιμώνται από χιλιάδες Κέντρα Ξένων Γλωσσών, αλλά και από μεγάλα ιδιωτικά σχολεία.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ήταν από τους πρώτους που εισήγαγε το 1985 το computer στην υπηρεσία των σχολείων τους.

Τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Μαλκογιάννη-Μούτσου προσφέρουν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές.  

Αντιλαμβανόμενοι το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει σήμερα, διατηρούν τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα και επιπλέον προσφέρουν:

-Δωρεάν τα πακέτα των βιβλίων για τις 3 πρώτες τάξεις

-Καμία υποχρέωση εγγραφής

-Μεγάλες εκπτώσεις για τα αδέρφια

-50% έκπτωση για όλα τα χρόνια στη 2η ξένη γλώσσα

-Καμία οικονομική υποχρέωση για όποια extra μαθήματα πραγματοποιηθούν

 Τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Μαλκογιάννη-Μούτσου βρίσκονται στην κορυφή γιατί σέβονται τη δουλειά τους και τα παιδιά μας.  46 χρόνια δίνουν εξετάσεις στην περιοχή με επιτυχία!

 

Άνω Καλαμάκι: Αιγαίου & Δεληγιώργη 69, τηλ. 210 99 41 305

Άγιος Δημήτριος 1: Σπυρομήλιου 34, τηλ. 210 99 40 776

Άγιος Δημήτριος 2: Πεισιστράτου 6, τηλ. 210 99 68 370