Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο «Lice Busters» θα απαλλαγείτε οριστικά και με φυσικό τρόπο από ψείρες και κόνιδες

Στο «Lice Busters» θα απαλλαγείτε οριστικά και με φυσικό τρόπο από ψείρες και κόνιδες

Στο «Lice Busters», που βρίσκεται στον Άλιμο, θα αποχαιρετήσετε οριστικά τις ψείρες και τις κόνιδες.

Απαλλαγείτε μία και καλή από την ενοχλητική φαγούρα με ένα μόνο ραντεβού και με 100% φυσικό τρόπο.

Στο «Lice Busters» δεν σκοτώνουν τις ψείρες και τα αυγά τους, καθώς δεν χρησιμοποιούνται φάρμακα, εντομοαπωθητικά και άλλες χημικές ουσίες. Τις απομακρύνουν από τα μαλλιά μέχρι και την τελευταία, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που ανάπτυξε το «Lice Busters».

Εγγυημένο αποτέλεσμα σε μία μόνο επίσκεψη και εγγύηση 15 ημερών

Η έμπειρη ομάδα του «Lice Busters» μετά από εκτενή μελέτη και έρευνα, ανέπτυξε τη μοναδική μέθοδο «τρίχα-τρίχα». Χρησιμοποιώντας μόνο αιθέρια έλαια και ειδικές μαλακτικές κρέμες με ουδέτερο pH, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να προκαλούν ασφυξία στα παράσιτα, τα αφαιρούν με την τεχνική.

Το «Lice Busters» ήρθαν για να λύσουν το πρόβλημα και να σας απαλλάξουν από τα απεχθή παράσιτα χωρίς τη χρήση χημικών. Οι θεραπείες εφαρμόζονται με ιδιαίτερη ευαισθησία, τόσο στο παιδί όσο και τους γονείς, όταν αυτό απαιτείται. Ο καθαρισμός διαρκεί περίπου 2 ώρες ανάλογα με τον βαθμό φθειρίασης και το μήκος των μαλλιών του κάθε παιδιού.  Ο έλεγχος σε όλη την οικογένεια είναι υποχρεωτικός πριν από την εφαρμογή της θεραπείας. Η απομάκρυνση των ψειρών και των κόνιδων γίνεται σε μία μόνο επίσκεψη. Παράλληλα, δίνονται και οδηγίες σε παιδιά και γονείς μετά από κάθε θεραπεία ώστε να διατηρήσουν το τριχωτό της κεφαλής τους για πάντα ελεύθερο.

Τα 4 στάδια απομάκρυνσης

Έλεγχος/διάγνωση -Απομάκρυνση – Λούσιμο – Πρέσα Ατμού

 

Στον χώρο τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊο, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.

Το Lice Busters βρίσκεται Λυσικράτους 47 στο Καλαμάκι και το τηλέφωνο είναι 210 9801896 Λειτουργεί αποκλειστικά με ραντεβού.