Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στην «Ακτή του Ήλιου» βρέθηκε πριν λίγη ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την τήρηση των μέτρων

Στην «Ακτή του Ήλιου» βρέθηκε πριν λίγη ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την τήρηση των μέτρων

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε στην «Ακτή του Ήλιου» μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, καθώς σήμερα είναι η πρώτη μέρα που άνοιξαν οι οργανωμένες παραλίες της χώρας.

Οι ακτές των Νοτίων Προαστίων έχουν γίνει πόλος έλξης των πολιτών που επιθυμούν μία ανάσα δροσιάς εν μέσω του κύματος μίνι-καύσωνα που πλήττει την πρωτεύουσα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Κάναμε μία μικρή περιοδεία στις περισσότερες οργανωμένες παραλίες της Αττικής και καταλήγουμε εδώ, στον Άλιμο. Όλα ΄δουλεύουν ρολόι’. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πειθαρχία που επέδειξαν. Ο λαός με υπομονή και πειθαρχία έχει κερδίσει το στοίχημα και έχει αποσπάσει τα διθυραμβικά σχόλια από τα διεθνή μέσα».

Επιπλέον επιβεβαίωσε πως οι επιχειρήσεις εστίασης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 25 Μαΐου, μία εβδομάδα νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Με τη σειρά του, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε στους δημοσιογράφους των καναλιών: «Πρεμιέρα σήμερα για το νέο μεγάλο κεφάλαιο ζωής μετά την καραντίνα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στις Υπηρεσίες του Δήμου, των Υπουργείων, στους εργαζόμενους της Ακτής του Ήλιου, στους επιχειρηματίες, γιατί όλοι μαζί -και πρώτα απ όλα με τη συμμετοχή και την υπεύθυνη συμπεριφορά των πολιτών- καταφέρνουμε να δίνουμε μία εικόνα διεθνώς που κάνει σαφές πως είμαστε υγειονομικά προστατευμένοι  και στέλνουμε μία θετική εικόνα στο εξωτερικό. Αν συνεχίσουμε έτσι, όλοι μαζί έχουμε μπροστά μας πολύ καλύτερες εξελίξεις και συνθήκες για την κοινωνία, τον τουρισμό και την οικονομία».

Νωρίτερα το πρωί, στην Ακτή του Ήλιου βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Μαζί με τον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και τoν Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τα θέματα της Δημοτικής Αστυνομίας, Γιάννη Βέργη, έκαναν έλεγχο στην πλαζ για την τήρηση των μέτρων και ο περιφερειάρχης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος.

Μάλιστα, έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram, δηλώνοντας πως μοίρασε αντισηπτικά στους λουόμενους.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

Επιτόπιος έλεγχος στον Άλιμο για να δούμε την παραλία με τον Δήμαρχο @andreaskondylis . Μοιράζουμε αντισηπτικά στους λουόμενους και τους ενημερώνουμε για τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. #Μένουμε_Ασφαλείς και χαιρόμαστε τις ομορφιές της Αττικής μας, βάζοντας πάνω απ όλα την υγεία μας και των συνανθρώπων μας με την ατομική ευθύνη. #Covid19 #Περιφέρεια_Αττικής

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Patoulis (@giorgos.patoulis) στις