Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η «Ακτή του Ήλιου» ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο τους λουόμενους

Η «Ακτή του Ήλιου» ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο τους λουόμενους

Οι οργανωμένες παραλίες ετοιμάζονται να ανοίξουν αύριο για τους λουόμενους.

Με τον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού να είναι προ των πυλών, η Κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει και τις οργανωμένες πλαζ της χώρας, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στις παραλίες.

Στον Άλιμο, η «Ακτή του Ήλιου» ξεκίνησε από χθες τις ετοιμασίες της, τοποθετώντας τις ομπρέλες στην σωστή απόσταση μεταξύ τους και δύο ξαπλώστες ανά ομπρέλα.

Υπενθυμίζουμε πως από τα beach bar επιτρέπεται μόνο το take away καφέ, νερού ή ροφήματος και απαγορεύεται το αλκοόλ. Το πρωί της Πέμπτης το Mega βρέθηκε στην «Ακτή του Ήλιου» και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, μίλησε στους δημοσιογράφους για τις ετοιμασίες που γίνονται.

«Ο στόχος είναι να είναι όλοι ασφαλείς και να περάσουν όμορφα», επεσήμανε ο δήμαρχος τονίζοντας παράλληλα πως λαμβάνονται μια σειρά από μέτρα ώστε να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς.

«Έχουμε διαρκή συνεργασία με τις επιχειρήσεις της παραλίας. Χρειάζεται βέβαια και η συνεργασία των πολιτών. Να ξαπλώνουν πάντα με πετσέτα πάνω στην ξαπλώστρα την οποία μετά θα πλένουν στο πλυντήριο σε υψηλή θερμοκρασία. Λαμβάνουμε μια σειρά μέτρων όπως το να καρφώσουμε τις ομπρέλες για να μην μπορούν να μετακινηθούν. Όλα φέτος θα είναι διαφορετικά πρέπει να έχουμε όμως θετική διάθεση» σημείωσε.