Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ανδρέας Κονδύλης: «Λαμβάνουμε γύρω στα 40 τηλέφωνήματα την ημέρα και έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε πολλά περισσότερα»

Ανδρέας Κονδύλης: «Λαμβάνουμε γύρω στα 40 τηλέφωνήματα την ημέρα και έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε πολλά περισσότερα»

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, μίλησε στην ΕΡΤ1 στην ειδική εκπομπή σχετικά με την ενημέρωση για τον κορωνοϊο.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας, μέσω skype μίλησε για το πρόγραμμα «Στο πλάι σας με ένα τηλεφώνημα». Δήλωσε πως ο Δήμος Αλίμου εξυπηρετούν καθημερινά 40 συμπολίτες και υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν πολύ περισσότεροι.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας, μέσω skype μίλησε για το πρόγραμμα «Στο πλάι σας με ένα τηλεφώνημα». Δήλωσε πως ο Δήμος Αλίμου εξυπηρετεί καθημερινά 40 συμπολίτες και υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν πολύ περισσότεροι.

«Όλες οι ευπαθείς ομάδες, όπως όσοι είναι οικονομικά ασθενέστεροι, όσοι έχουν κινητικά προβλήματα, οι μονογονεϊκές οικογένειες και οι υπερήλικες, αλλά και όσοι είναι υγιείς αλλά βρίσκονται σε καραντίνα. Όσοι συμπολίτες μας ανήκουν σε κατηγορίες που δεν πρέπει ή που δεν μπορούν να βγούνε έξω -όπως μία μητέρα που είναι μόνη με τα μικρά παιδιά της-. Όλοι μπορούν να απευθύνονται σε εμάς. Μέχρι στιγμής εξυπηρετούμε γύρω στα 40 τηλεφωνήματα ανά ημέρα και έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε πολύ περισσότερους. Εμείς τους προτρέπουμε να μη βγαίνουν και να απευθύνονται σε εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε όμως και στη νέα τηλεφωνική γραμμή για ψυχοκοινωνική στήριξη που λειτουργεί από σήμερα, από τις 09:00 έως τις 19:00.

TA THΛΕΦΩΝΑ:

Με ένα τηλεφώνημα δίπλα σας:
• από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ (Δευτέρα ως Παρασκευή)
• από τις 10 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα (Σάββατο & Κυριακή)

Τα τηλέφωνα:
210 9886947
210 9886950
210 9883140
ή μέσω mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δωρεάν ψυχοκοινωνική στήριξη:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ. στο τηλ.
210 9850339