Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Δημοτική Αστυνομία Αλίμου: Το ηχητικό μήνυμα που υπενθυμίζει στους πολίτες τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας

Δημοτική Αστυνομία Αλίμου: Το ηχητικό μήνυμα που απομακρύνει τον κόσμο από την παραλία

Μήνυμα προς τους πολίτες θα ακούγεται όλο το Σαββατοκύριακο από τα μεγάφωνα των οχημάτων της Δημοτικής Αστυνομίας που θα βρίσκονται στον πεζόδρομο της παραλίας, στο Λόφο Πανί και σε όλα τα πάρκα της πόλης μας, καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου.

Καθώς τα νέα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοιού απαγορεύουν τις υπαίθριες συνάθροισης άνω των 10 ατόμων και προτρέπουν τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι τους, η Δημοτική Αστυνομία βρίσκεται στις επάλξεις ώστε να μην επαναληφθούν οι εικόνες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, όπου η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο.

Το μήνυμα που ακούγεται από τα μεγάφωνα του οχήματος λέει: «Προσοχή! Πανδημία κορωνοϊου, παρακαλούμε να μειώνετε τις μετακινήσεις σας στις εντελώς αναγκαίες. Μη βγαίνετε από το σπίτι σας άσκοπα! Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία! Κρατήστε απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρα από κάθε άλλον άνθρωπο».

Η Δημοτική Αστυνομία βρίσκεται στον πεζόδρομο με εντολή του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, και εποπτεία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για τη Δημοτική Αστυνομία, Γιάννη Βέργη. Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλία Αλίμου και μαζί με τον Γιάννη Βέργη αλλά και τους δημοτικούς αστυνομικούς, απεύθυναν κι αυτοί με τη σειρά τους έκκληση στους πολίτες να μη βγαίνουν από τα σπίτια τους.

Όπως μας δήλωσαν: «Μπορεί κάποιος να μην έχει καθόλου συμπτώματα και να είναι φορέας και να μεταδώσει τον ιό σε ευπαθείς ομάδες. Ο μόνος τρόπος να μην ακολουθήσουμε τα τραγικά χνάρια της Ιταλίας και της Ισπανίας, είναι να μείνουμε στο σπίτι μας για όσο χρειαστεί. Παρακαλούμε, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στο ελάχιστο».