Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Νέο υγειονομικό υλικό για την προστασία των υπαλλήλων του Δήμου Αλίμου

Νέο υγειονομικό υλικό για την προστασία των υπαλλήλων του Δήμου Αλίμου

Ο Δήμος Αλίμου παρέλαβε σήμερα νέο υγειονομικό υλικό, όπως γάντια, στολές και αντισηπτικά τζελ, τα οποία θα προστατέψουν και τους υπαλλήλους του Δήμου που είναι καθημερινά στο πόστο τους ώστε να μας εξυπηρετούν όσο καλύτερα μπορούν.

Όπως αναφέρει και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους υπαλλήλους στους τομείς του περιβάλλοντος, της καθαριότητας, τις κοινωνικές υπηρεσίες αλλά και τους εθελοντές.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κονδύλη, η παραλαβή έγινε σήμερα και αποτελεί το ‘όπλο’ των υπαλλήλων, αιρετών και εθελοντών από τον κορωνοϊο.

Η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ

Όλες αυτές τις δύσκολες μέρες, στην πρώτη γραμμή της μάχης είναι και οι εργαζόμενοι του Δήμου μας.

Εργαζόμενοι στην καθαριότητα και το περιβάλλον, στις κοινωνικές υπηρεσίες και στην εξυπηρέτηση πολιτών κατ' οίκον, δίνουν καθημερινό αγώνα, μαζί με αιρετούς και εθελοντές, για να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία και την αξιοπρεπή παραμονή των πολιτών που "μένουν σπίτι".

Εκτός από ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για τους ανθρώπους αυτούς, φροντίζουμε να προστατεύουμε την υγεία τους και να εργάζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή υγειονομική ασφάλεια, τηρώντας κάθε προληπτικό μέτρο.

Οι φωτογραφίες είναι από τη νέα, σημερινή, παραλαβή υγειονομικού υλικού: γάντια, στολές, αντισηπτικά τζελ, γυαλιά προστασίας, θερμόμετρα υπέρυθρων. Είναι τα "όπλα" μας στην καθημερινή προσπάθεια!

Εμείς συνεχίζουμε τη μάχη "πάνοπλοι", εσείς "μένετε σπίτι" και προσέχετε!!