Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας στέλνουν ζωγραφιές σε σχολεία της Βόρειας Ιταλίας

Τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας στέλνουν ζωγραφιές σε σχολεία της Βόρειας Ιταλίας

Μπορεί μία ζωγραφιά να μη μπορεί να σταματήσει την εξάπλωση του κορωνοϊου, όμως μπορεί να χαρίσει ελπίδα και χαμόγελα.

Έτσι, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας υλοποίησε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία. Στέλνει ζωγραφιές σε μαθητές στη Βόρεια Ιταλία ώστε να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του Συλλόγου προσκαλεί όλα τα παιδιά του σχολείου μας να φτιάξουν μια ζωγραφιά η οποία θα σταλεί σε παιδιά δημοτικού σχολείου της Βόρειας Ιταλίας μέσω αντίστοιχων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της γειτονικής χώρας που όπως γνωρίζεται δοκιμάζονται σκληρά εδώ και πολλές ημέρες.

Οι ζωγραφιές έχουν ως μόνη προϋπόθεση να τονίζουν με ότι τρόπο τα παιδιά θέλουν την συμπαράσταση μας. 

Παρακαλώ στείλτε μας τις ζωγραφιές των παιδιών μέχρι το τέλος της εβδομάδας σε φωτογραφία ή έγχρωμα σκαναρισμένες στη ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με ανάρτησή σας στο fb του Συλλόγου μας ῾ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1oυ Δημοτικού Σχολείου Βούλας῾. Στη συνέχεια εμείς θα τις στείλουμε στους φίλους μας στην Ιταλία.

Η πρωτοβουλία γίνεται σε συνεργασία με το Istituto Italiano di Cultura di Atene https://iicatene.esteri.it/iic_atene/el/