Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ο Άλιμος στα ρεπορτάζ του Alpha και της ΕΡΤ 1 για τους «απείθαρχους» κατοίκους

Ο Άλιμος στα ρεπορτάζ του Alpha και της ΕΡΤ 1 για τους «απείθαρχους» κατοίκους

Ρεπορτάζ για τους «απείθαρχους» κατοίκους που βγαίνουν έξω, παρά τις συστάσεις της κυβέρνησης που συστήνει περιορισμό των μετακινήσεών τους, έκαναν σήμερα το πρωί οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha και ΕΡΤ 1 στον πεζόδρομο της παραλίας μας.

Δυστυχώς, η παραλία μας και ο πεζόδρομος εξακολουθούν καθημερινά να μαζεύουν κόσμο, παρά τις συστάσεις του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας ώστε να προφυλαχθούμε όλοι από τον ιό και να περιοριστούν τα κρούσματα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως υπάρχουν πολλοί ασυμπτωματικοί, οι οποίοι είναι φορείς του ιού και είναι εύκολο να τον μεταδώσουν σε κάποια ευπαθή ομάδα.

Οι ρεπόρτερς Μαρία Κολοβού από τον Alpha και η Ρεγγίνα Σαβούρδου από την ΕΡΤ 1 έκαναν ρεπορτάζ σήμερα στον Άλιμο. Ρώτησαν τους πολίτες γιατί δεν ακολουθούν τις συστάσεις και οι απαντήσεις ήταν ποικίλες.

Άλλοι δήλωσαν πως δεν μπορούν να κάτσουν σπίτι συνεχώς, άλλοι πως βγαίνουν για να κάνουν μία ήπια γυμναστική, ενώ δεν έλειψαν και οι πιο επιθετικοί που σύστησαν στις εργαζόμενες ρεπόρτερς να «μείνουν και εκείνες στο σπίτι τους».