Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τα τηλέφωνα του Δήμου Αλίμου για τους συμπολίτες μας που έχουν κάποια ανάγκη

Τα τηλέφωνα του Δήμου Αλίμου για τους συμπολίτες μας που έχουν κάποια ανάγκη

Ο Δήμος Αλίμου ανακοίνωσε την το βράδυ της Τετάρτης πως διαθέτει τρεις τηλεφωνικές γραμμές στη διάθεση των πολιτών που έχουν ανάγκη.

Για όσο διάστημα θα «Μένουμε Σπίτι», ο Δήμος θα εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.

Με ένα τηλεφώνημα θα μπορούν να έρθουν σπίτι σας τα είδη πρώτης ανάγκης, να εκδοθούν πιστοποιητικά και βεβαιώσεις αλλά και να βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής.

Επιπλέον, στα τηλέφωνα μπορούν να επικοινωνούν και όσοι είναι ήδη ενταγμένοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Συσσίτιο) και δεν μπορούν να μετακινηθούν, όπου θα εξυπηρετούνται αυτομάτως κατ’ οίκον.

Καλέστε τον Δήμο Αλίμου:
• από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ (Δευτέρα ως Παρασκευή)
• από τις 10 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα (Σάββατο & Κυριακή)

ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
210 9886947
210 9886950
210 9883140
ή στα E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.