Μετά τις επιτυχημένες επεμβάσεις στις διαβάσεις της Ελ. Βενιζέλου, στη γωνία της Λεωφ. Ιωνίας με την οδό Κύπρου και στην οδό Τσουκανέλη, με χρώμα γέμισαν σήμερα η διάβαση και το πεζοδρόμιο της οδού Επτανήσου, μπροστά από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου.
Λίγο μετά τις 11:00, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Αλίμου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου και μαθητές του σχολείου, πήραν τα πινέλα και τα χρώματα στα χέρια και γέμισαν με πολύχρωμα σχέδια την διάβαση και το πεζοδρόμιο, θέλοντας να επιστήσουν την προσοχή των πεζών που τα διασχίζουν.
Παρόντες στη δράση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα εθελοντισμού, Στέφανος Διαμαντής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιάννης Βέργης, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας : Δημήτρης Καπόπουλος, Μαρία Σμυρλή, Δημήτρης Μαργέτης, Στράτος Αστεριάδης και πολλοί εθελοντές που έχουν ευαισθησία στα θέματα κοινωνικής λειτουργίας.
Η δράση ήταν μία συνεργασία του Δήμου Αλίμου, της Εθελοντικής Ομάδας Αλίμου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου.

