Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Συνελήφθη στην Αργυρούπολη ο δολοφόνος του Αυστραλού Ντουζόν

Συνελήφθη στην Αργυρούπολη ο δολοφόνος του Αυστραλού Ντουζόν

Στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης, εντοπίστηκε ο Μ.Α. το πρωϊ της Παρασκευής, να οδηγεί μηχανάκι.

Ο καταδικασμένος για τη δολοφονία του 20χρονου Αυστραλού Ντουζόν Σαμίτ στη Μύκονο συνελήφθη για κατοχή ενός γκλοπ και ενός μαχαιριού κατά τη διάρκεια ελέγχου από άντρες της ομάδας ΔΙ.Α.Σ.

Ο Μ.Α. που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για τη δολοφονία σε 22χρόνια κάθειρξη και σε δεύτερο βαθμό σε 16 χρόνια κάθειρξη φυλακίστηκε το 2008 και αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν πάνω του ένα μαχαίρι και ένα γκλοπ.

Όταν τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, διαπίστωσαν ότι ο συλληφθείς είναι ο καταδικασμένος για τη δολοφονία του Ντουζόν Σαμίτ στη Μύκονο. Ο συλληφθείς δούλευε στη Μύκονο ως πορτιέρης.

Ο 20χρονος Αυστραλός Ντουζόν το βράδυ της 28ης Ιουλίου 2008 επέστρεφε με την παρέα του από νυχτερινή διασκέδαση σε παραλιακό κλαμπ, στη Μύκονο.

Τέσσερα άτομα, ο παρκαδόρος, ο πορτιέρης του κλαμπ και δύο υπάλληλοι, όπως υποστήριξαν, θεώρησαν ότι ο 20χρονος Αυστραλός μαζί με την παρέα του είχαν κλέψει τσάντα θαμώνα.

Ακολούθησαν την παρέα που απομακρυνόταν και σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το beach bar τους γρονθοκόπησαν και τους εγκατέλειψαν στη μέση του δρόμου.

Βαρύτατα τραυματισμένος, ο Ντουζόν Ζαμίτ μεταφέρθηκε στο «Ερρίκος Ντυνάν», ο οποίος παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.