Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Λεωφόρος Ποσειδώνος : Προσωρινή και τμηματική διακοπή κυκλοφορίας

Λεωφόρος Ποσειδώνος : Προσωρινή και τμηματική διακοπή κυκλοφορίας

Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω εκτέλεσης εργασιών διαγραμμίσεων.

Πιο συγκεκριμένα η διακοπή θα γίνει στα παρακάτω οδικά τμήματα περιοχής Δήμων Γλυφάδας, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης κατά τις ώρες 22.00’ έως 06.00’ της επομένης, ως εξής:

Στη Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμου Γλυφάδας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Νήσους έως το ύψος της οδού Γρ. Λαμπράκη, εναλλάξ ανά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βάρκιζα.

Στη Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αλύος έως το ύψος της Λ. Βασ. Παύλου, εναλλάξ ανά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Στη Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμων Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αλίμου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Βήτα, εναλλάξ ανά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.