Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Νέα σελίδα για τον Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας - Ο Γιάννης Αντωνάκης συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου

Νέα σελίδα για τον Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τον 43ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21χλμ. όπου συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Αλίμου, Γιάννης Αντωνάκης.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του διοικητηρίου του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά.

Σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα, πολυνίκης του Μαραθώνιου και διευθυντής της All About Running, Νίκος Πολιάς, καλωσόρισε τους εκπρόσωπους τύπου και τους φίλους του αγώνα που παρευρέθηκαν και συνέχισε ευχαριστώντας τον Πρόεδρο του Ε.Α.Κ.Ν Αγίου Κοσμά-Κωνσταντίνο Χαλιορή-για την έμπρακτη συμπαράσταση του και στους δύο φετινούς Αγώνες Δρόμου Υγείας Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής.

Ευχαρίστησε και τους δήμους από τους οποίους θα διέρχεται ο 43ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας. Συγκεκριμένα τους Δήμους Αλίμου, Ελληνικού -Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Τέλος προσκάλεσε τους δρομείς να τρέξουν στην ομορφότερη και πιο εύκολη διαδρομή 21χλμ. του λεκανοπεδίου.

Ο Αντιδήμαρχος Αλίμου ανέφερε την αμέριστη στήριξη του δήμου μας στον μαζικό αθλητισμό και διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται κοντά στους Αγώνες Δρόμου Υγείας Αθήνας.

O ιστορικός αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και των τεσσάρων δήμων της διαδρομής που προαναφέραμε.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος έγινε παράταση των εγγραφών μέχρι την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

Επίσημη σελίδα για συμμετοχή