Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου έκοψαν την πίτα τους

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου έκοψαν την πίτα τους

Το απόγευμα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου.

Η Διευθύντρια ,κα Παναγιώτα Νικολάου-Καλαθιανάκη, καλωσόρισε τους εργαζομένους, τα στελέχη και εκπροσώπους της Διοίκησης των Παιδικών Σταθμών και του Δήμου Αλίμου, ευχαριστώντας τους όλους για την παρουσία τους όπως επίσης, τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών και Δήμαρχο Αλίμου- Ανδρέα Κονδύλη-για την στήριξη στο έργο των Σταθμών και την συνεργασία.

Ο Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Ιωάννης Μαριόλης, λαμβάνοντας τον λόγο, εξέφρασε την ικανοποίηση της Διοίκησης για την υποδειγματική λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών στους πολίτες του Αλίμου.

Επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει την κατασκευή ενός νέου πρότυπου κτηριακού συγκροτήματος, αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Δήμου Αλίμου, στο Άνω Καλαμάκι, για την κάλυψη αναγκών.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους, ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αλίμου, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι Αντιδήμαρχοι, Νίκος Αλεξόπουλος και Αναστασία Σιμητροπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και πρώην Πρόεδροι των Παιδικών Σταθμών, Νίκος Παπανικολάου και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος της Α’Βάθμια Εκπαίδευσης Γιάννης Βέργης, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών. Παρών ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Φαλιέρος.

 Στα δώρα που κληρώθηκαν για το «φλουρί της βασιλόπιττας» ήταν ευγενική προσφορά των καταστημάτων ΣΚΛΑΒΕΝΙTΗΣ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.