Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Μπάνιο στην παραλία Αλίμου και μετά τηλέφωνο για delivery και beach lunch

Μπάνιο στην παραλία Αλίμου και μετά τηλέφωνο για delivery και beach lunch

Η παραλία μας γίνεται κάθε ημέρα σημείο συνάντησης για τους χειμερινούς κολυμβητές.

Ειδικά τις ηλιόλουστες ημέρες η «Ακτή του Ήλιου» γεμίζει από τους «μόνιμους» χειμερινούς κολυμβητές που κολυμπάνε, παίζουν ρακέτα και αρκετά συχνά στήνουν ένα “beach lunch”, όπως τους αρέσει να αποκαλούν τα μικρά γλέντια τους. 

Έτσι και σήμερα το μεσημέρι, βούτηξαν στη θάλασσα,  κάνανε την παραγγελία τους για delivery στην παραλία και μετά  το … γλέντησαν!

«Γιορτάζουμε και απολαμβάνουμε την κάθε μέρα!» Μας είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ένας από τους γνωστούς  χειμερινούς κολυμβητές. 

«Όταν αρχίζεις να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, διαπιστώνεις ότι οι πραγματικές σου ανάγκες είναι πολύ πιο λίγες από όσες νόμιζες!! Ανακαλύπτεις ότι η λιτότητα, ο απλός τρόπος ζωής, τα μικρά καθημερινά πράγματα, οι φίλοι, οι όμορφες παρέες, το γέλιο, η επαφή με την φύση, η ξεγνοιασιά, η άσκηση, οι συζητήσεις, τα πάρτυ που στήνονται στο πόδι, χωρίς πολλά πολλά, το κέφι και η θέληση να ζήσεις την ζωή σου μέσα στην ομορφιά είναι τελικά ο πραγματικός πλούτος στη ζωή. Αυτό γιορτάζουμε κάθε μέρα!! Απλά μερικές μέρες το γιορτάζουμε πιο επίσημα και το κοινοποιούμε στους φίλους μας στέλνοντας τους ανοιχτή πρόσκληση για την ....προσεχώς κάθε μέρα γιορτή !! Το να απολαμβάνεις την ζωή είναι θέμα κουλτούρας και στάσης απέναντι σε ότι συμβαίνει στη ζωή σου !!»