Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η ανακοίνωση του φούρνου «Οικογένεια Βακόλα» σχετικά με το κατάστημα του Αλίμου και η αναφορά στις διαρρήξεις και στις κλοπές

Η ανακοίνωση του φούρνου «Οικογένεια Βακόλα» σχετικά με το κατάστημα του Αλίμου και η αναφορά τις διαρρήξεις και τις κλοπές

Πλέον, θα βρίσκουμε τις νοστιμιές του φούρνου «Οικογένεια Βακόλα», μόνο στο κεντρικό κατάστημά τους που βρίσκεται Δαιδάλου 38 στον Άγιο Δημήτριο.

Ο φούρνος στη Λ.Καλαμακίου έκλεισε και ήδη από χθες, λειτουργεί αποκλειστικά στον Άγιο Δημήτριο.

Στη Λ.Καλαμακίου άνοιξε το 2016, όμως οι απανωτές διαρρήξεις και απόπειρες κλοπών, ώθησαν τους ιδιοκτήτες στην απόφαση να αφήσουν την πόλη μας. Με μία ανακοίνωσή τους στη σελίδα του φούρνου στο Facebook, αναφέρουν τους λόγους που οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση.

Η ανακοίνωση:

Οκτώ κλοπές, τρεις απόπειρες ληστείας, πέντε σπασμένες τζαμαρίες και δύο δολιοφθορές μέσα σε τέσσερα χρόνια,δυστυχώς φαίνεται πως είναι το όριο μας. Μετά από την τελευταία κλοπή την Πρωτοχρονιά πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε να μαζεύουμε σπασμένες τζαμαρίες και να επικεντρωθούμε σε αυτό που αγαπάμε και κάνουμε καλά τα 31 τελευταία χρόνια.

Με γνώμονα πάντα την ποιότητα των προϊόντων μας, τις φρέσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες, την τεχνογνωσία και με σεβασμό στην παράδοση, που εσείς οι πελάτες μας γνωρίζετε και εκτιμάτε, δεσμευόμαστε, απερίσπαστοι πια, να γινόμαστε καλύτεροι.

Από 1 Φεβρουαρίου, λοιπόν, θα μας βρίσκετε μόνο στο κεντρικό μας κατάστημα Δαιδάλου 38 στον Άγιο Δημήτριο, όπου θα χαρούμε να σας βλέπουμε καθημερινά.

Με εκτίμηση,
"Οικογένεια Βακόλα"